Ρουσόπουλος: Η Χρυσή Αυγή θα έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 17:29

Ταφόπλακα στα παραμύθια καναλιών, εφημερίδων και συστημικών δημοσκόπων έβαλε ο γνωστός πρώην υπουργός του Καραμανλή και νυν πολιτευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Λιάτσου στο Kontra Channel.

Γκρεμίζοντας τα ψέμματα για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μπορεί κανείς να εκτιμήσει ότι θα είναι μόνο 5 κόμματα στην επόμενη Βουλή. Εκείνο το οποίο θέλω να σημειώσω είναι ότι η Χρυσή Αυγή - και δεν το λέω καθόλου αισιόδοξα αυτό - η οποία εξέφρασε ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που θέλησαν να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα- είναι πιθανό να έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά τα οποία βλέπουμε".

Όταν ο Ρουσόπουλος, που είναι άνθρωπος του συστήματος, παραδέχεται με... απαισιοδοξία πως οι δημοσκοπικές εταιρείες παίζουν παιχνίδι εντυπώσεων και προειδοποιεί για το βράδυ των εκλογών, τότε αντιλαμβάνονται όλοι πως οι κάλπες επιφυλάσσουν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, καθώς θα αναδείξουν την πραγματική δύναμη της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης: Παίζουν τα ρέστα τους οι ψευτοδημοσκόποι: Ακόμα ένα χαλκευμένο γκάλοπ επιβεβαιώνει το βρώμικο παιχνίδι τους