Πυξίδα Ιδεών: Οι Εθνικιστές δίνουν έναν αγώνα επιβίωσης για τον Ελληνισμό

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 18:30

Πυξίδα Ιδεών: Οι Εθνικιστές δίνουν έναν αγώνα επιβίωσης για τον Ελληνισμό

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Τα πάντα είναι δυνατά σε αυτόν τον Αγώνα που διεξάγουμε, εκτός από το να συνθηκολογήσουμε, να συμβιβαστούμε και να υποκύψουμε στην ισχύ του Εχθρού. Οποιοσδήποτε ανάμεσά μας μιλάει ή έστω σκέπτεται με τέτοιο τρόπο είναι ένας άθλιος και δειλός προδότης και πρέπει να αποβάλλεται από την αγωνιζόμενη κοινότητα των συντρόφων μας.

Αγωνιζόμαστε για την Εθνική και Κοινωνική Ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας, την επιβίωσή μας ως ελεύθερων ανθρώπων, για την συνέχεια του Έθνους μας και για την συνέχεια και ελευθερία του Ελληνισμού. Για τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. Εάν νικήσουμε, σε σχετικά σύντομο διάστημα, θα είμαστε σε θέση να διορθώσουμε τα πλήγματα, την δυστυχία και τον πόνο που μας προξένησε ο πολύπλευρος και αδίστακτος Εχθρός, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις μας.

Εάν χάσουμε, ίσως αυτό να είναι το τέλος του Έθνους και της ιστορίας μας. Αυτός ο Αγώνας είναι Αγώνας Υπάρξεως, είναι ακήρυκτος αφανής πόλεμος για την επιβίωσή μας. Είναι ένας ολοκληρωτικός αμυντικός πόλεμος. Μας επιβλήθηκε από τους εχθρούς μας, οι οποίοι επιθυμούν να καταστρέψουν οριστικά την δυνατότητα του Έθνους μας να ζήσει και να αναπτυχθεί.

Εάν επιτύχουν, η σημερινή γενεά θα έχει χάσει τα πάντα, όλα όσα αναρίθμητες ελληνικές γενεές έχουν κερδίσει σε ανείπωτους αγώνες, με ιδιαίτερα σκληρή δουλειά και αναρίθμητες θυσίες. Η Ιστορία του Έθνους μας θα τερματιστεί μέσα στην καταισχύνη και στην φρικτή ατίμωση. Η εξελισσόμενη δόλια και διαρκής ανθελληνική θηριωδία συνεπάγεται αμέτρητους κινδύνους. Ο καθένας μας πρέπει να θυμάται ότι ο κάθε κίνδυνος μπορεί να ξεπερασθεί όταν ένα μεγάλο Έθνος, όπως το δικό μας, οδηγημένο από το Κίνημα υπό μιαν ικανή, ανυποχώρητη και αποφασισμένη Ηγεσία, χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις του και κάθε διαθέσιμο πόρο για να αντιμετωπίσει την πίεση και τις δραστηριότητες του πολυπρόσωπου Εχθρού και των οργάνων του.

Μόνη ελπίδα σωτηρίας του Ελληνισμού είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτόν τον Αγώνα θα τον κερδίσουμε οπωσδήποτε εάν όλοι οι Έλληνες, εμπνεόμενοι από τους Χρυσαυγίτες, συνειδητοποιούν, σκέπτονται και τιμούν την χιλιάκριβη Λαϊκή Κοινότητά μας, αλλά και ενεργούν ως άξια τέκνα της Πατρίδας. Όμως, εάν όλοι αγνοήσουν το Κίνημα ή περιφρονήσουν την Κοινότητα, όπως κάνουν τώρα οι οκνηροί, οι δειλοί και οι διστακτικοί, θα χάσουμε την ελευθερία και το μέλλον μας.-

Ο Αγώνας αυτός θα κερδηθεί ή θα χαθεί ανάλογα με την Πίστη και την δύναμη της Κοινότητάς μας. Οποιαδήποτε επικοινωνία, συνύπαρξη ή συνεργασία με τον εθνικό Εχθρό συνιστά προδοσία του Κινήματος και έμμεσο ισχυρό πλήγμα στο ηθικό. Οτιδήποτε λέει και κάνει ο Εχθρός αποσκοπεί να μας παραπλανήσει, να μας εξαπατήσει, να μας αφανίσει και να μας εξοντώσει. Όποιος ακούει τον Εχθρό ή συνομιλεί, μαζί του, ασχέτως πόσο ιερούς ή αφελείς λόγους μπορεί να επικαλεστεί, θέτει την Εθνική Υπόθεση και τον Αγώνα μας σε μέγιστο κίνδυνο. Καμία άγνοια ή αγαθή πρόθεση δεν θα προστατεύσει τους συνοδοιπόρους του Εχθρού από την τιμωρία που αξίζουν.

Η Ηγεσία του Κινήματος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ενίοτε δεν μπορεί να αποκαλύπτει και να κοινολογεί τους λόγους για τις ενέργειές της, χωρίς να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στον Εχθρό. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι πλέον καλοπροαίρετοι συμπατριώτες μας ή ακόμη και αρκετοί Συναγωνιστές μας συχνά δεν θα κατανοούν τις ενέργειές της. Γι’ αυτό τον λόγο η Ηγεσία πρέπει να έχει την αφοσίωση του Κινήματος, ώστε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του Λαού, εμπιστοσύνη που σε ικανό βαθμό έχει κερδίσει με το θάρρος, την οξύνοια, την διορατικότητα καθώς και τις επιτυχίες της των προηγουμένων ετών.

Οι «παντογνώστες» εγκάθετοι του Καθεστώτος μπορούν να είναι επικριτικοί μόνον επειδή η Ηγεσία συχνά είναι υποχρεωμένη να σιωπά λόγω των απαγορευτικών περιστάσεων. Εάν μπορούσε να μιλήσει ανεμπόδιστα και δίχως επιπλοκές ή παρενέργειες, οι επικρίσεις τους θα καταρρίπτονταν αμέσως.