Ψεύτικες ειδήσεις στην προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής - Οι μιζαδόροι να απολογηθούν για τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά!

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 - 15:36

Ψεύτικες ειδήσεις στην προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής - Οι μιζαδόροι να απολογηθούν για τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά!

Δεν σταματά η μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής και η αναπαραγωγή ανυπόστατων ειδήσεων με μόνο στόχο να συκοφαντηθεί η πολιτική δράση των Ελλήνων Εθνικιστών εντός και εκτός Βουλής.

Οι γνωστές "έγκυρες" ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν σήμερα την είδηση για την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία ύστερα από πρόταση βουλευτή Φίλη. Αποφασίστηκε λοιπόν η εκ νέου συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, ώστε να ακυρώσει την έγκρισή της στο πρόγραμμα πώλησης βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού.

Πολύ πονηρά και θέλοντας να παραπληροφορηθεί η κοινή γνώμη τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως όλα τα κόμματα συμφώνησαν στην πρόταση πλην Χρυσής Αυγής.

Ενημερώνουμε λοιπόν τα συστημικά παπαγαλάκια πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αποκάλυψη των σκανδάλων στα εξοπλιστικά και αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι οι μιζαδόροι και τα λαμόγια της πολιτικής.

Προφανώς η Χρυσή Αυγή συναινεί στην εν νέου συνεδρίαση για την ανάκληση της πώλησης των όπλων στην Σαουδική Αραβία και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε την σημερινή σχετική επιστολή του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής:

Προς τον κύριο Συμεών Μπαλλή
Πρόεδρο της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής
Εξοπλιστικών Προγραμμάτων & Συμβάσεων

Αθήνα, 28-11-2017

Κύριε Πρόεδρε, 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδριάσεως της 28ης Νοεμβρίου 2017 και αφού τοποθετήθηκα επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης αποχώρησα, χωρίς να έχω ενημερωθεί ότι στο πέρας της συνεδριάσεως θα πραγματοποιείτο ψηφοφορία με θέμα την πραγματοποίηση συνεδρίασης της επιτροπής, εντός των επόμενων ημερών, για την ανάκληση προηγούμενης απόφασης πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Η ψήφος μας είναι υπέρ της πραγματοποίησης σχετικής συνεδριάσεως.

Με τιμή

Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή