Πρώτη και με διαφορά σε δημοφιλία η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 - 09:06

Πρώτη και με διαφορά σε δημοφιλία η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Έπειτα από λίγους μόνο μήνες λειτουργίας, η νέα ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής όχι μόνο έχει αναρριχηθεί εκ νέου πρώτη σε πανελλαδική κατάταξη επισκεψιμότητας, αλλά βρίσκεται να υποσκελίζει με χαρακτηριστική άνεση οποιονδήποτε άλλον πολιτικό φορέα.  
  1. www.xryshaugh.com: 195η
  2. www.nd.gr: 2649η
  3. www.pasok.gr: 3170η 
  4. www.anexartitoiellines.gr: 3341η 
  5. www.dimokratikiaristera.gr: 5080η
  6. www.syriza.gr: 5091η
(Πηγή: Alexa.com)
 
 Μερικές ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις: 
  • H ένταξη μας στις 200 δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στην Ελλάδα σημειώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, τη στιγμή που στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων απαιτείται διπλάσιο ή και τριπλάσιο διάστημα.
  • Παρόλο που έπειτα από τέτοιους έντονους ανοδικούς ρυθμούς θα ανέμενε κανείς λογικά κάποιες τάσεις σταθεροποίησης, η δυναμική του xryshaugh.com βαίνει διαρκώς αυξούμενη! 
  • Οι Έλληνες αίρουν μαζικά την εμπιστοσύνη τους από τα συστημικά κόμματα της διαφθοράς και της παρακμής τα οποία δείχνουν να κατρακυλούν στα ... Τάρταρα της δικτυακής ανυποληψίας.
Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό μιας εξαιρετικής αφιέρωσης των παραπάνω στοιχείων σε όσους χάρηκαν με την πτώση της παλαιότερης ιστοσελίδος μας (ή και την επιδίωξαν). Υποσχεθήκαμε ότι θα επιστρέψουμε ισχυρότεροι από ποτέ και όπως πάντα μετατρέψαμε το λόγο μας σε αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Στους δε ολοένα περισσότερους αφυπνιζόμενους Έλληνες που μας εμπιστεύονται, δεσμευόμαστε για άκαμπτο και ολοένα πιο εντεινόμενο αγώνα υπέρ των συμφερόντων του Έθνους.
 
Καλλίμαχος