Προκλητικός και αλαζόνας Πολάκης: Το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά στις πυρκαγιές!

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 - 17:15

Προκλητικός και αλαζόνας Πολάκης: Το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά στις πυρκαγιές!

Μπορεί ο Τόσκας να παραιτήθηκε με 11 μέρες καθυστέρηση υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής και σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να κατευνάσει την οργή των Ελλήνων, αλλά ο Τσίπρας και οι υπουργοί του παραμένουν κυνικοί, προκλητικοί και "αλάνθαστοι"!

Σε αυτό το μήκος κύματος της αλαζονείας και της αναλγησίας κινήθηκε και ο τραμπούκος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Πολάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δηλώνει για τις ευθύνες της τραγωδίας:

"Επειδή βρέθηκα από τις πρώτες στιγμές μέσα στις εξελίξεις και έζησα από κοντά όλη εκείνη τη νύχτα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, από τα ένστολα τμήματα (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ένοπλες Δυνάμεις κ.λπ.), μέχρι την Περιφέρεια, τους δήμους, την Πολιτική Προστασία, τις υγειονομικές δομές κ.λπ., ανταποκρίθηκαν θετικά και λειτούργησαν αποτελεσματικά, όσο και αν ο τελικός αριθμός θυμάτων «θολώνει» την εικόνα".

Άρα σύμφωνα με τον Πολάκη όλα ήταν καλώς καμωμένα με εξαίρεση μια εκατόμβη νεκρών που "θολώνει" την καλή εικόνα! Αιδώς Αργείοι!