Προεκλογική πολιτική δράση στην Θράκη

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - 17:22

Προεκλογική πολιτική δράση στην Θράκη

Ομιλίες και εκτενέστατες επαφές σε όλη την Θράκη πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών της Περιφερειακής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος, τις τελευταίες μέρες, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας που έχει εδώ και καιρό σχεδιαστεί από το κόμμα μας, με στόχο την περαιτέρω συσπείρωση και οργάνωση των τοπικών κοινωνιών της Θρακικής διαμερισματικής περιφέρειας στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εν όψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου 2012.

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη 13/6, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Κομοτηνής, με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Νικόλαο Χρυσομάλλη, μοίρασε ενημερωτικό υλικό για τις πολιτικές θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Πλείστοι εκ των εκεί παρευρισκομένων έσπευσαν με ενθουσιασμό να σφίξουν τα χέρια των συναγωνιστών του κλιμακίου και επιπλέον μέσα ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα να συζητήσουν για αρκετή ώρα ποικίλα θέματα που σχετίζονται αφενός με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και αφετέρου με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τοπικά η περιφερειακή ενότητα της Ροδόπης. Ιδιαίτερη εντύπωση μάς προκάλεσε το γεγονός σχολιασμού του περιβόητου περιστατικού στον ΑΝΤ1, μεταξύ Κανέλλης, Δούρου και συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, από τον απλό κόσμο, ο οποίος δεν δίστασε ασμένως να αναφερθεί στο γνωστό «σκαμπίλι» με εκφράσεις του τύπου: «να αγιάσει το χεράκι του!» ή «μετά από τόσες λαμογιές, κλεψιές και ψέματα, βρέθηκε ένας χριστιανός να σκάσει ένα χαστούκι στο σάπιο σύστημα των διεφθαρμένων πολιτικών του συστήματός».

Την ίδια μέρα, το βράδυ, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στο Εγνατία Hotel, η Τ.Ο. Αλεξανδρουπόλεως διοργάνωσε ανοικτή εκδήλωση προς το κοινό με σκοπό την παρουσίαση των πολιτικών θέσεων και απόψεων του Κινήματός μας και επιπλέον την παρά πέρα οργάνωσή του στην περιοχή του Έβρου. Στην ίδια εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με την οργανωτική επιτροπή, να θέσουν ποικίλα ερωτήματα, να λάβουν απαντήσεις, αλλά και επιπλέον να δηλώσουν την ένταξή τους στις γραμμές της Χρυσής Αυγής. Αργότερα και μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε δημοσιογράφο του τοπικού καναλιού «Θράκη-Νετ».

Χθες, Πέμπτη 14/6, το κλιμάκιο των συναγωνιστών παραβρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή της περιφερειακής ενότητας Χρήστο Καπαγερίδη είχε επαφή με την νεοσύστατη Τ.Ο. του Κινήματός μας στην πόλη, όπως και με πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία η οποία, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, στέκεται αρωγός και ολόψυχος συμπαραστάτης στις προσπάθειες και τις πολιτικές δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος Χρυσή Αυγή στην ευρύτερη περιοχή της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης. Στην συνέχεια, ακολούθησε πολύωρη πολιτική δράση που κορυφώθηκε στο χωριό Τοξότες. Στην εκεί προγραμματισμένη από την Τ.Ο. Ξάνθης εκδήλωση, αφού πραγματοποιήθηκε μια εκτενής ανάπτυξη των πολιτικών θέσεων του Κινήματος, ακολούθησε οργανωτική συνδιάσκεψη και συντονισμός του εκλογικού μας μηχανισμού στην περιοχή εν όψει των επικείμενων εκλογών. Μετά το πέρας, της εκδήλωσης παραχωρήθηκε συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Μαχητής».