Προχωράει η διαδικασία του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας: Πέρασε από την βουλή των σκοπίων άλλη μία τροπολογία!

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 21:28

Πρόσω ολοταχώς κινείται η σκοπιανική κυβέρνηση προκειμένου να μπορέσει να αρπάξει την Μακεδονία μας, την οποία ομολογουμένως απλόχερα προσφέρει η συγκυβέρνηση των προδοτών.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, η Βουλή των Σκοπίων ενέκρινε σήμερα την τροπολογία ΧΧΧΙΙΙ του Συντάγματος, με την οποία οι λέξεις «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αλλάζουν με τις λέξεις «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και η λέξη «Μακεδονία» αλλάζει με τη λέξη «Βόρεια Μακεδονία».

Η συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής θα συνεχιστεί αύριο, με τη συζήτηση των άλλων δύο τροπολογιών. Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, η έγκριση των άλλων δύο τροπολογιών αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη, ενώ ακολούθως ξεκινάει η τρίτη και τελευταία φάση της διαδικασίας τροποποίησης του Συντάγματος, κατά την οποία η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή τις τελικές προτάσεις της για το περιεχόμενο των συνταγματικών τροπολογιών, οι οποίες θα συζητηθούν στην ολομέλεια της Βουλής.

Αυτά σημαίνουν ότι σύντομα, μέχρι τον Φεβρουάριο, όλες οι διαδικασίες θα έχουν τελειώσει και πλέον το «μπαλάκι» θα είναι στην Ελληνική Βουλή.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση ΣΟΚ του Ζάεφ: Με την Συμφωνία των Πρεσπών θα διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα» στα ελληνικά σχολεία