Προβλέψεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 09:32

Το κοινό νόμισμα Ευρώ ως πεμπτουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστηριζόμενο από τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις της Ένωσης οι οποίες θα λειτουργούσαν ως πυλώνες του, προοριζόταν να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του σιωνιστικού καπιταλισμού στην Ευρώπη και να διαιωνίσει την ολιγαρχία της σιωνιστικής ελίτ, η οποία από την εποχή του Coudenhove-Kalergi σχεδίαζε την δημιουργία μιας ενωμένης Ευρώπης που θα κατοικείται από μια μεικτή λευκή, αφρικανική και ασιατική φυλή. Για αρκετά χρόνια αυτά τα ονειρικά σχέδια της σιωνιστικής καπιταλιστικής ελίτ φαινόταν να γίνονται πραγματικότητα, με ατμομηχανή τα μεγάλα κράτη της ΕΕ.

Τον πυρήνα της ΕΕ ουσιαστικά αποτελούν δυο μεγάλα κράτη, η Γερμανία και Γαλλία και δευτερευόντως η Βρετανία, Ισπανία και Ιταλία. Αυτά τα κράτη ακολουθούνται από τους λεγόμενους «νάνους» όπως η Ελλάδα, στους οποίους προστέθηκαν χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας. Αυτές οι πρώην σοβιετοκρατούμενες χώρες συμπτύχτηκαν στην λεγόμενη ομάδα «Visegrad» (Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία) και αγωνίζονται έκτοτε ανοιχτά εναντίον των χωρών-πυλώνων της ΕΕ, αμφισβητώντας την πρωτοκαθεδρία τους. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει με τα λεγόμενα κράτη-πυλώνες της ΕΕ

Στην Γερμανία το κόμμα της Μέρκελ (CDU) πνέει τα λοίσθια και η ίδια θα αποχαιρετήσει την Καγκελαρία στο τέλος της δεκαετίας, ενώ το πατριωτικό κόμμα AfD (Εναλλακτική για την Γερμανία) βρίσκεται στην δεύτερη θέση και συνεχώς αυξάνει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. Η Γαλλία είναι βουτηγμένη στο χάος, τα «κίτρινα γιλέκα» έχουν παραλύσει το «enfant gâté» των Ρότσιλντ και υποστηρικτή του «γονέας Α» και «γονέας Β» Μακρόν. Η Βρετανία αποχωρεί από την ΕΕ κακήν κακώς, ακόμη και αν αλλάξουν άποψη οι Βρετανοί  και παραμείνουν, θα συνεχίσουν να είναι η βρεγμένη και ξυλοδαρμένη γάτα της ΕΕ.

Η Ιταλία μαστίζεται από οικονομική κρίση και οι πατριώτες ευρωσκεπτικιστές με ηγέτη τον Σαλβίνι κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους στις Βρυξέλλες, υποστηρίζουν τα «κίτρινα γιλέκα» και ενεργούν ανοιχτά εναντίον της Γαλλίας και Γερμανίας. Η Ισπανία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μόνιμη πολιτική και οικονομική κρίση, με τους Καταλανούς να κλονίζουν τα θεμέλια του ισπανικού κράτους εν μέσω διαλυτικών τάσεων στην κεντρική κυβέρνηση. Προφανώς η ΕΕ δεν είναι στα καλύτερα της. Οι πυλώνες της παρουσιάζουν μεγάλες ρωγμές και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο από πού και αν μπορεί να προέλθει ανάκαμψη και ελπίδα για το σιωνιστικό καπιταλιστικό σύστημα των Βρυξελλών.

Το ερώτημα για όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στον θεσμό της ΕΕ, η οποία υποσχόταν την ειρήνη μεταξύ των ευρωπαϊκών εθνών, την κοινωνική ισότητα και την ανάπτυξη που θα εξισορροπούσε το χάσμα μεταξύ πλούσιου Βορά και φτωχού Νότου, το ερώτημα προς όλους αυτούς που θέλουν να είναι υπηρέτες των σιωνιστών καπιταλιστών είναι: Η φτώχεια των Ελλήνων είναι εγγυητής της ειρήνης στην Ευρώπη; Είναι εγγυητής της ειρήνης οι «ανθρωπιστικοί πόλεμοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα» που έγιναν στα Βαλκάνια από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με σκοπό την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας;

Είναι εγγυητές της ειρήνης οι λαθρομετανάστες τους οποίους προσκαλεί η νομενκλατούρα της ΕΕ να εισβάλλουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο για να δημιουργηθεί η «νεγροειδής» φυλή που οραματιζόταν ο Coudenhove-Kalergi; Είναι εγγυητής της ειρήνης η εξάπλωση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς; Είναι εγγυητής ειρήνης η ονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» και η ένταξη της στο ΝΑΤΟ; Όχι βέβαια. Όλα αυτά γίνονται για να ωφεληθεί και να στερεώσει την εξουσία του ο σιωνιστικός καπιταλισμός και ιμπεριαλισμός.

Ο μόνος τρόπος κοινωνικής και πολιτικής άμυνας εναντίον του σκοτεινού, μισαλλόδοξου και απάνθρωπου σιωνιστικού κατεστημένου της ΕΕ είναι η επανεθνικοποίηση των κρατών της Ευρώπης. Το έθνος-κράτος είναι το μόνο οχυρό που μπορεί να αμφισβητήσει και να εξουδετερώσει την ολιγαρχία της σιωνιστικής ελίτ και το αντιπροσωπευτικό της νόμισμα. Οι εθνικιστές είναι δεσμευμένοι αντίπαλοι της ΕΕ και των κυβερνητικών οργάνων της που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του σιωνιστικού καπιταλισμού. Όμως τι σημαίνει αυτό συγκεκριμένα πολιτικά;

Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή πολιτικό-οικονομική κρίση της ΕΕ θα πρέπει αντιμετωπιστεί όχι με αμυντική τακτική, αλλά με «βίαιη» πολιτική αντιπαλότητα από όλους αυτούς που πιστεύουν στο έθνος-κράτος, έτσι ώστε να κλονιστεί από την περιφέρεια η καπιταλιστική σιωνιστική ολιγαρχία των Βρυξελλών, με στόχο να ανοίξουν οι πόρτες για εθνοκεντρικές εναλλακτικές λύσεις που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεσβεύει στην Ελλάδα. 

Γ. Λιναρδής