Πράσινο φως στους λαθρομετανάστες! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 15:00

Πράσινο φως στους λαθρομετανάστες! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Βρυξέλλες και Διεθνής Αμνηστία στο πλευρό των δουλεμπόρων

Την περασμένη εβδομάδα έγινε στην Μυτιλήνη μία δίκη το αποτέλεσμα της οποίας είναι άκρως ανησυχητικό για τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Πατρίδα μας! Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες τόσο του Ερυθρού Σταυρού, όσο και δημάρχων της περιοχής του Έβρου, αλλά και της ευθείες απειλές του Ερντογάν, η Ελλάδα πρόκειται να πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες τους επόμενους μήνες!

Κατηγορούμενοι στη δίκη ήταν τρεις Ισπανοί, μέλη ΜΚΟ, οι οποίοι μαζί με δύο μουσουλμάνους, οι οποίοι είχαν διαβατήρια Δανίας με ένα υπερσύγχρονο σκάφος ρυμούλκησαν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες, τους οποίους αποβίβασαν στην Λέσβο. Οι άνδρες του Λιμενικού τους συνέλαβαν τότε για παράνομη διακίνηση ανθρώπων, αφού σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των Αξιωματικών του Λιμενικού, η βάρκα με τους αλλοδαπούς δεν βρισκόταν σε κίνδυνο!

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν στην Ελλάδα για την αθώωση των δουλεμπόρων ήταν ισχυρές. Η ίδια η Ε.Ε. με προεξάρχουσα την Κομισιόν καθώς και η ισπανική κυβέρνηση αλλά και η Διεθνής Αμνηστία πίεσαν για την αθώωσή τους! Μάλιστα, την ίδια ημέρα διεξαγωγής της δίκης υπήρχε παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διά στόματος της εκπροσώπου του γραφείου του Επιτρόπου μεταναστεύσεως, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, η οποία μίλησε για ποινικοποίηση του… “εθελοντισμού” και ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτρέπει στα κράτη μέλη να κάνουν εξαιρέσεις για όσους βοηθούν τους “μετανάστες” για ανθρωπιστικούς λόγους.

Η Διεθνής Αμνηστία έβγαλε ανακοίνωση ότι οι κατηγορίες πρέπει να αποσυρθούν, οι Αξιωματικοί του Λιμενικού επέμειναν στην αρχική τους θέση ότι ήταν μία παράνομη πράξη, αλλά τελικά το δικαστήριο τους αθώωσε…

Την ίδια ώρα που τα κράτη στην Ευρώπη κτίζουν τείχη και φράγματα και ο πρόεδρος της Ουγγαρίας δηλώνει ότι όποιο κράτος δεν αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση θα καταστραφεί, την ίδια ώρα στην Ελλάδα αθωώνουμε αυτούς που μεταφέρουν λαθρομετανάστες…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή