Πολιτική ανάλυση της σημερινής πολιτικής κατάστασης στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 - 11:38

Πολιτική ανάλυση της σημερινής πολιτικής κατάστασης στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Με δυο θέματα που αφορούν στην Τοπική μας οργάνωση, άνοιξε την πολιτική ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, προς τα μέλη και τα στελέχη της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Γ. Μισιάκας, την Πέμπτη στα γραφεία της Τ.Ο. στην πλατεία Μητροπόλεως.

Το ένα αφορούσε τον συναγωνιστή Νάσο και την θετική εξέλιξη της υγείας του μετα το τροχαίο που είχε εμπλακεί. Το άλλο αφορούσε την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στην γραμματεία, οι γυναίκες μέλη του Μετώπου Γυναικών της Τοπικής μας, στην τελευταία διανομή στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ενημέρωση του συναγωνιστή Μισιάκα, ξεκίνησε με τις δημοσκοπήσεις και το μένος του πολιτικού συστήματος εναντίον μας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον εκπρόσωπο της... ΡΗΜΑΔ, Α. Παπαδόπουλο, ο οποίος σε μια απεγνωσμένη έκφραση "δημοκρατικής" σύγχυσης, βλέποντας την λαίλαπα να έρχεται, από τις βλακώδεις και μωροφιλόδοξες επιλογές του κόμματός του, που  είχε πει πως: "οι πρακτικές και η δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι εκτός νόμου και οι πρακτικές της θυμίζουν... μαφία!"
 
Βλέπετε όταν μας βρίζουν εκείνοι το κάνουν με "Δημοκρατική μέθοδο", ενώ αν κι εμείς απαντήσουμε στο ίδιο μήκος κύματος θα είμαστε "φασίστες και τραμπούκοι". Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον "τρισμέγιστο" Πάκη -Προκόπη Παυλόπουλο και το άρθρο που έγραψε σε κυριακάτικη εφημερίδα με τίτλο: "Οι Έλληνες, επίγονοι του Ναζισμού"; Εκεί αναφέρεται ο "κύριος" Παυλόπουλος στα τάγματα εφόδου των "SA" στην εποχή της Βαϊμάρης, σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι παραλληλισμών, συγχέοντας επί τούτου το σήμερα με το μακρινό χθες. Παραβλέπει εντέχνως όμως ο κ. Παυλόπουλος πως σήμερα έχουμε 2012 και όχι 1920, εδώ είναι Ελλάδα και όχι Γερμανία και παραπληροφορεί τον κόσμο. Και αν θέλει να πει κάτι, ας μας πει πως επέτρεψε η κυβέρνησή του, στα "τάγματα εφόδου" των Ισλαμιστών που έχουν κατακλύσει την χώρα, και επί κυβερνήσεως ΝΔ είδαμε την πράσινη σημαία του Ισλάμ να κυματίζει στην πλατεία Συντάγματος, και τους φανατικούς ισλαμιστές να φωνάζουν στην γλώσσα τους θρησκευτικά συνθήματος μίσους.

Τα έργα και οι ημέρες του "Μπουμπούκου" δεν γινόταν να μην αναφερθούν στην Ενημέρωση του συναγωνιστή. Του ανθρώπου - κωλοτούμπα που ενώ χαρακτήριζε "ανίκανο τον Σαμαρά να κυβερνήσει", λέγοντας τα περίφημα "ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΑΕ" σήμερα τους υπερασπίζεται μετά μανίας ενώ θεωρεί τον εαυτό του "ικανό συνομιλητή" του Κασιδιάρης και ολόκληρης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προκαλώντας τα γέλια στο Πανελλήνιο. Ο άνθρωπος που όπως πολύ σωστά είπε ο συναγωνστής και Βουλευτής επικρατείας του Κινήματος κ. Χ. ΠΑΠΠΑΣ  "μπερδεύει τις βούρτσες με τις.... κούτες βιβλία"...

Όσο τέτοιοι ομιλούν για εμάς και μας χτυπούν, είπε ο συναγωνιστής Μισιάκας, τόσο δεν τους υπολογίζουμε ως αντιπάλους. 
Ο συναγωνιστής είπε ακόμη πως "περισσότερο πόλεμο θα έχουμε απο την ΝΔ παρά από οποιονδήποτε άλλον. Η αιτία ειναι πως από εμάς χάνουν ψήφους. Και όταν χάνουν αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα. Ούτε πατρίδα, ούτε σημαία, ούτε Έλληνες."

Ο Συναγωνιστής στην εμπνευσμένη ομιλία του συνέχισε λέγοντας:
 
"Mας αποκαλούν τα δυο άκρα υποτιμητικά. 
Εμείς είμαστε το ένα άκρο; 
Αν ναι είμαστε το άκρο που υπερασπίζεται την σημαία όταν το άλλο άκρο την καίει. 
Είμαστε το άκρο που λέει έξω οι ξένοι και η ελλαδα ανήκει στους έλληνες όταν οι άλλοι ονειρεύονται την ελλαδα έρμαιο στους λαθρομετανάστες. 
Σήμερα μίλησε στην βουλή ο Χρήστος Παππας. Σε μια άψογη ομιλία του έδωσε το στίγμα γιατι λέμε "ζήτω το έθνος κάτω το κράτος". Πιστεύετε πως κατάλαβε κανείς τους εκεί μέσα την διαφορά;

Όσον αφορά τον Κυριαζιδη, που μίλησε σήμερα για εμάς και την Ελληνική Σημαία που την αποκάλεσε "σφουγγαρόπανο" θα του πούμε πως ΟΙ ΜΟΝΟΙ  που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της σημασίας όσων πρεσβεύει η Έλληνική σημαία, είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες. 

Με τη Παπαρήγα δεν ασχολούμαστε λόγω σεβασμού στα πτώματα. 
Στους νεκρούς πολιτικά και ηθικά δεν απευθυνόμαστε. 

Η λάσπη που ρίχνει το σύστημα μέσω των τσοντοκάναλων που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, που είναι ταυτόχρονα και μεγαλοεργολάβοι του Δημοσίου, κλπ δεν μας αγγίζουν. 
Και σύντομα αυτή η λάσπη θα γυρίσει πάνω τους.

Η προσπάθεια τους, δε, να ερμηνεύσουν την Χρυση Αυγη πέφτει στο κενό. 
Νόμιζαν πως θα αφομοιωθούμε, πως θα είμαστε μια πιο ακραία μορφή του ΛΑΟΣ, ή κάτι ανάλογο με την ΝΔ. Έχουν χάσει τον μπούσουλα. Δεν ξέρουν τίποτα. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τίποτα απο ότι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 


Εμείς δίνουμε τα χρήματα της επιχορήγησης στους Έλληνες που έχουν ανάγκη, δίνουμε το Αίμα μας σε Έλληνες και ας πειράζει όσους πειράζει.

Κάποιοι γελοίοι προσπαθούν με ρηχές αμπελοφιλοσοφίες, να αρθρώσουν πως γνωρίζουν κάτι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μόνο που με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ ερμηνεύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της καρδιάς και του μυαλού. 
 
ΓΙΑΤΙ:
 
Σε μια εποχή "ωχαδερφισμού" εμείς μιλάμε με συλλογικότητα και αλληλεγγύη. 
Σε μια εποχή ατιμίας, εμείς μιλάμε για τιμή. 
Σε μια εποχή αδικίας, εμείς μιλάμε για δικαιοσύνη.
Σε μια εποχή απιστίας εμείς μιλάμε για Πίστη.
Σε μια εποχή άκρατου διεθνισμού, εμείς μιλάμε για Λαϊκό Εθνικισμό.
 
Τα συνθήματα μας, περιέχουν την Νίκη. 
Την Αγάπη προς την πατρίδα. 
Την Τιμή και την Πίστη στα ιδανικά μας. 
Και αυτά τα συνθήματα τα λέμε δυνατά.  
 
Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ιδέα, ανεξάρτητη από πρόσωπα. 
Και οι ιδέα αυτή μεταλαμπαδεύεται σε μια αέναη συνέχεια.
Και όσοι έχουν μπει βαθιά στο νόημα, βλέπουν και αλλιώς την ίδια την ζωή.
 
Ο ρόλος των Χρυσαυγιτών, είναι να είναι οι μπροστάρηδες και όχι οι ουραγοί. 
Να είναι οι νικητές και όχι οι ηττημένοι. 
Να είναι οι αετοί και όχι τα ποντίκια. Έτσι κι εσείς όλοι θα πρέπει να αγωνίζεστε καθημερινά και να βελτιώνεστε ώστε να κατακτήσετε την μέγιστη τιμή. 
 
Να γίνετε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. 
 
Οι περισσότερο συνειδητοποιημένοι Έλληνες σήμερα είναι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. 
Και όταν κάποτε ο ιστορικός γράψει την ιστορία, να είστε σίγουροι πως θα γράψει πως οι Χρυσαυγίτες του Ν. Μιχαλολιακου πάλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες για την απελευθέρωση της Ελλάδας απο τους ντόπιους και ξένους δυνάστες της".

Στην συνέχεια ακολούθησαν σχετικές ερωτήσεις προς τον Συναγωνιστή, ενώ η εκδήλωση - πολιτική ανάλυση έκλεισε με τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.