Πολιτικάντηδες σε επιτροπή της Βουλής: Αριστερά και δεξιά είμαστε μαζί - Μόνη εναλλακτική ο Ν. Μιχαλολιάκος!

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 - 15:46

Πολιτικάντηδες σε επιτροπή της Βουλής: Αριστερά και δεξιά είμαστε μαζί - Μόνη εναλλακτική ο Ν. Μιχαλολιάκος!

Μία εξόχως ενδιαφέρουσα και ενδεικτική της πολιτικής πραγματικότητας κοινή συνεδρίαση των διαρκών επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων, πραγματοποιήθηκε χθες στην Βουλή παρουσία Βουλευτών και ακαδημαϊκών από διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συνεδρίαση αυτή ήταν ενδεικτική της πολιτικής πραγματικότητας, όπως προείπαμε, διότι μέσα από τα λεγόμενα βουλευτών και ακαδημαϊκών φάνηκε το κοινό «όραμα» μαρξιστών και φιλελεύθερων για την Ευρώπη, αλλά κυρίως αναδείχτηκε το γεγονός ότι μόνη πραγματική εναλλακτική στα σχέδιά τους είναι οι Εθνικιστές και, μάλιστα, με πρότυπο και οδηγό την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Όπως τόνισε η Michelle Everson, Καθηγήτρια του Κολεγίου Birkbeck του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου, η κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι μία «κρίση δημοκρατικού ελέγχου» και μία κρίση του «οικονομικού φιλελεύθερου μοντέλου», την οποία «εμείς, είτε ανήκουμε στην Αριστερά, είτε στη Δεξιά, είτε είμαστε πολιτικοί, είτε ακαδημαϊκοί, πραγματικά, θα πρέπει να ασχοληθούμε τα μέγιστα με το τι πήγε στραβά». Κοινώς, μαρξιστές και φιλελεύθεροι μαζί να δούνε τι ακριβώς κάνανε λάθος...

Διαβάστε την συνέχεια στο Κοινωνικός Εθνικισμός