Ποιος θα εφαρμόσει την Συμφωνία των Πρεσπών τώρα που έφυγε ο Τσίπρας; Δείτε και διαδώστε το ΒΙΝΤΕΟ!

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 16:32

Μπορεί η ΝΔ και τα πρόθυμα δεκανίκια της να παράστησαν προεκλογικά τους «μακεδονομάχους», προκειμένου να υφαρπάξουν ψήφους, όμως τώρα σε λίγες μέρες φτάνει η κρίσιμη ώρα της ανάληψης καθηκόντων ως κυβέρνηση.

Ήδη οι γερμανοί ζητήσανε εκ νέου διαβεβαιώσεις ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα τηρηθεί και θα εφαρμοστεί από την επόμενη ελληνική κυβέρνηση, που δεν θα είναι άλλη από την κυβέρνηση ΝΔ, με τα ανάλογα δεκανίκια βεβαίως.

Τώρα το ερώτημα είναι το εξής: Ποιος θα εφαρμόσει την Συμφωνία των Πρεσπών;

Στην πραγματικότητα δεν τίθεται κανένα ερώτημα, αφού τόσο ο Μητσοτάκης, όσο και τα «σκληρότερα δεξιά» στελέχη του έχουν δηλώσει σε όλα τα μέσα και σε όλους τους τόνους ότι θα σεβαστούν και θα τηρήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Και όχι μόνο ο Μητσοτάκης και τα «δεξιά στελέχη». Το ίδιο έχουν δηλώσει και τα δεκανίκια, που δεν θεωρούν προδότες τους συριζαίους που δώσανε το όνομα της Μακεδονίας μας!

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δεσμευτεί από τώρα και σε όλους τους τόνους ότι θα πετάξει στα σκουπίδια την επαίσχυντη και προδοτική αυτή συμφωνία! Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι... κηραλοιφές!

Επιστολή - δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή