Πλήγμα στους προδότες και τους τουρκοπροσκυνημένους μέσα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 - 20:18

Πλήγμα στους προδότες και τους τουρκοπροσκυνημένους μέσα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα στη βουλή είχε προγραμματιστεί τιμητική αναφορά στην γενοκτονία του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας με τοποθετήσεις από εκπροσώπους όλων των κομμάτων. Όλη αυτή η διαδικασία ήταν τουλάχιστον υποκριτική από την στιγμή που ΝΔ, Σύριζα και Πασόκ έχουν στις τάξεις τους προδότες βουλευτές που προσκυνούν τον Κεμάλ. Αυτό το γεγονός κατήγγειλε στην ομιλία του ο συναγωνιστής Παππάς και προκάλεσε την αντίδραση των τουρκοπροσκυνημένων της βουλής.

Χατζηοσμάν Αχμέτ,  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον κεμάλ ατατούρκ

Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον κεμάλ ατατούρκ

Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία και τον κεμάλ ατατούρκ

Κυριάκος Γεροντόπουλος, υφυπουργός εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ στα εγκαίνια του "μουσείου" του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη

Οι συναγωνιστές βουλευτές που παρίσταντο τους έβαλαν στη θέση τους, καταθέτοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες των Χατζηοσμάν, Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ κάτω από το πορτραίτο του σφαγέα του Ελληνισμού. Κατετέθη επίσης φωτογραφικό ντοκουμέντο με υπουργό της ΝΔ στο δήθεν σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, όπου η μαρμάρινη πλάκα αναφέρει την Κωσνταντινούπολη ως... Ιστανμπούλ! Το γεγονός αυτό προξένησε την οργή των βουλευτών μας, που απάντησαν με ειρωνικά σχόλια στους νεοδημοκράτες. 

Στα βίντεο που ακολουθούν περιλαμβάνεται η ομιλία του συναγωνιστή Παππά (αποκαλύπτει τους τούρκους πράκτορες στο 4ο λεπτό) και του συναγωνιστή Κασιδιάρη που απαντά στους συκοφάντες του αντισυνταγματικού τόξου και επανλαμβάνει την πάγια θέση μας πως: "Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη".

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Παππά

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Κασιδιάρη


Η έγκυρη ιστοσελίδα defencenet.gr παρουσίασε τα γεγονότα ως εξής: Ο Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, χαρακτήρισε τουρκόφωνους πράκτορες τους μουσουλμάνους βουλευτές που πήγαν στα εγκαίνια του μουσείου στο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, κατά την αναφορά για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος (14η Σεπτεμβρίου), ενώ έκανε λόγο και για ανθέλληνες και τουρκοπροσκυνημένους μνημονιακούς. Έντονα αντέδρασε ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος κάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να συναινέσει στη διαγραφή των συγκεκριμένων υβριστικών φράσεων. "Φώναξτε τον φρούραρχο, δεν συναινώ" του απάντησε ο βουλευτής  και συνέχισε. Ο κ. Παππάς μίλησε μεταξύ άλλων για τουρκοφοβία, αν όχι τουρκολαγνεία, όλων των καθεστώτων από το 1922 μέχρι σήμερα" και για τουρκόφιλη πολιτική από τους πρώην πρωθυπουργούς Γ. Παπανδρέου, τον οποίο και αποκάλεσε "Τζέφρι", και Κ. Καραμανλή. Ανέφερε ακόμη πως "για τη Χρυσή Αυγή η πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν και θα είναι η Κωνσταντινούπολη". Όταν αντέδρασαν βουλευτές της ΝΔ ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλ. Κασιδιάρης φώναξε σε έναν από αυτούς "τράβα στην Ισταμπούλ, ρε". Απαντώντας στον Χ. Μαρκογιαννάκη, ο Η. Παναγιώταρος ακούστηκε να φωνάζει: "Δεν είναι συνάδελφοι μας αυτοί οι τουρκόσποροι".