Πίσω από το σκοτάδι των Μνημονίων χαράζει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 09:28

Πίσω από το σκοτάδι των Μνημονίων χαράζει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Στην επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης ο όρος «έξοδος στις αγορές» έχει σημαντικό μερίδιο. Σίγουρα κάποια στιγμή η εγχώρια κυβέρνηση (δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι η σημερινή ή κάποια άλλη) θα βγει στις «αγορές» για δανεισμό. Ένας δανεισμός, όμως, όχι για να ασκηθεί κοινωνική ή αναπτυξιακή πολιτική, αλλά για να μπορεί η κατεχόμενη από τα Μνημόνια Ελλάδα να μπορεί να αποπληρώνει τα τοκογλυφικά δάνεια που έχουν συναφθεί τα τελευταία οχτώ χρόνια, σύμφωνα με τον ρυθμό που θα καθορίσουν οι ίδιοι οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Έτσι, ο ζυγός του «χρέους» συνεχίζεται και επεκτείνεται, αποτελώντας ξεκάθαρα εργαλείο αποικιοποίησης της Χώρας, ξεζουμίσματος της δημόσιας περιουσίας και πλήρους φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού. Στην Βουλή το κυβερνητικό κοπάδι θα συμπεριφερθεί, για μια ακόμη φορά, ως πρόβατα, ψηφίζοντας τα νέα μέτρα υποδούλωσης της Πατρίδας και εξαθλίωσης του Λαού.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα «ασημικά», όλα δηλαδή τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού κράτους, κινητά και ακίνητα, πρόκειται να υποθηκευτούν στον ESM που είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του υπόδουλου «ελληνικού» κράτους. Την σχετική δυνατότητα προέβλεπε το τρίτο Μνημόνιο, με την (θλιβερή και κατάπτυστη) ολοκλήρωσή του ήρθε πλέον η ώρα να πάρει και θεσμική κατοχύρωση. Την ίδια στιγμή, βεβαίως, φαίνεται να ολοκληρώνεται η τελευταία πινελιά στον πίνακα που απεικονίζει το οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε.

Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα θα έχει όλα τα δικαιώματα που διεκδικεί, φωταγωγώντας μάλιστα και την Βουλή… Όποιος δεν φορά παρωπίδες ή εκτυφλωτικά γυαλιά μπορεί να δει και κυρίως να αντιληφθεί προς τα πού οδηγεί το Έθνος των Ελλήνων όχι μόνο η νυν κυβέρνηση, αλλά συνολικά το κόμμα των πολιτικών κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου».

Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να δει και να προσανατολιστεί προς την μόνη Υπαρκτή και Αγωνιστική Ελπίδα του Μαχόμενου Ελληνισμού, εάν πράγματι θέλει να δει κάποτε την Πατρίδα και τον Λαό απαλλαγμένα από τις αλυσίδες της σκλαβιάς και της παρακμής: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόνο τότε, πίσω από το σκοτάδι του Μνημονίου θα χαράξει η πραγματική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ