Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 - 18:30

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο "Belvedere" στην Χερσόνησο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κρήτης.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είναι ένας άνθρωπος του οποίου η υποψηφιότητα αποτελεί απάντηση στην λασπολογία και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι η δήλωση ότι η Χρυσή Αυγή γενικώς είναι η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας. Με καταγωγή από τα Σφακιά και τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

Με θητεία στο πιο επίλεκτο σώμα του Ελληνικού Στρατού, τις Υποβρύχιες Καταστροφές, ο Γιώργος Σπυρόπουλος έχει στο ενεργητικό του δύο επ' ανδραγαθεία προαγωγές για την απελευθέρωση ομήρου από ληστεία. Είναι αυτός που αφόπλισε τον απαγωγέα του Καραμολέγκου, αλλά για αυτό δεν βραβεύτηκε γιατί ήταν γνωστή η ιδεολογική του επιλογή. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν μικρό χαιρετισμό από τον Συναγωνιστή Παύλο Κτιστάκη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αθηνών με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, ο οποίος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή ανδρώθηκε στο δρόμο στο εργοστάσιο στο λιμάνι εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού γι’αυτό απέκτησε τόσο μεγάλο λαϊκό έρεισμα .

Ο Περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, Σταύρος Καρεφυλλάκης αναφέρθηκε στο πόρισμα των εγκάθετων ανακριτριών οι οποίες καθιστούν μέλος εγκληματικής οργάνωσης όλους όσους έχουν την παραμικρή σχέση με την Χρυσή Αυγή από τον απλό ψηφοφόρο έως τον εκλεγμένο βουλευτή!

Εν συνεχεία έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών:

Στα Χανιά ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης

Στο Ρέθυμνο η νομικός Γεωργία Βαρδουλάκη

Στο Λασίθι ο Κωνσταντίνος Βλατάκης

Στο Ηράκλειο ο Οδυσσέας Πατεράκης ο οποίος καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με τον λόγο του.

Δυναμικό χαιρετισμό απηύθυνε η Ελένη Ζαρούλια η οποία επισήμανε ότι ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος κατάφερε και έφερε την Χρυσή Αυγή σε αυτό το σημείο αποτελεί τεράστια νίκη γιατί αποκάλυψε το αληθινό εγκληματικό προσωπείο των κατ’επίφαση δημοκρατών. Ο βουλευτής Μεσσηνίας Κουκούτσης Δημήτριος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ευκαιριακό κίνημα ήρθε για να μείνει και όλοι μαζί θα φτάσουμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει!

Ο βουλευτής Αχαίας Μιχάλης Αρβανίτης με τον πύρινο λόγο του ξεσήκωσε το κοινό καταγγέλλοντας τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τους επίορκους δικαστικούς που ζητούν την άρση της ασυλίας ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής ΄Β Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι θα υπάρχουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις του καθεστώτος.

Τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μεγαλύτερη «εγκληματική οργάνωση» με εκατομμύρια υποστηρικτών σε όλη την Ελλάδα και θα είναι η πρώτη δύναμη στις προσεχείς εκλογές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην διεύθυνση του ξενοδοχείου για το μπουφέ που παραχώρησε σε όλους τους προσκεκλημένους και για τις έτοιμες μερίδες φαγητό που πρόσφερε σε κοντινό μοναστήρι για να διανεμηθούν σε άπορους συμπολίτες μας.