Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για την καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 10:28

Ελευθέριος Συναδινός: Η ισλαμική τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με εκθέσεις του Κοινοβουλίου και ευχολόγια, αλλά πολεμάται στη ρίζα της!

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας τονίζοντας ότι, πλέον στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, κάνουμε στο Κοινοβούλιο περισσότερες συζητήσεις και εκδηλώσεις για την ισλαμοφοβία, παρά για τον συνεχώς αυξανόμενο κίνδυνο της ισλαμικής τρομοκρατίας και κυρίως των θυμάτων αυτής, ενώ οι μόνες φωνές λογικής και αντίστασης των εθνικιστών, ενάντια σε όλον αυτόν τον παραλογισμό, καταλήγουν να κατηγορούνται συστηματικά ως λαϊκιστικές.

Ακολουθεί η ομιλία:

"Κυρία Πρόεδρε,είναι παράλογο το γεγονός, ότι κάνουμε περισσότερες συζητήσεις και εκδηλώσεις στο Κοινοβούλιο για την ισλαμοφοβία, τη ξενοφοβία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, παρά για τον αυξανόμενο κίνδυνο και τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Οι εθνικιστές, εκφράζοντας το θεμελιώδες δικαίωμα της έκφρασης της άποψης τους, αποτελούν τις μόνες φωνές λογικής και αντίστασης και κατηγορούνται συστηματικά ως λαϊκιστές.  Επιτέλους να σταματήσει η ρητορική μίσους και το πογκρόμ πολιτικών και μη διώξεων των εθνικιστών. Εμείς, πιστεύουμε στις παραδόσεις των Πατρίδων μας και απαιτούμε την εδραίωση της τάξης, της ασφάλειας και της κοινωνικής ειρήνης.

Κάποιοι έχουν επιβάλλει μια ρητορική κατά των χριστιανών και υπέρ των ισλαμιστών, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, της ανεκτικότητας και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η ισλαμική τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με εκθέσεις του Κοινοβουλίου και ευχολόγια. Πολεμάται με κάθε διαθέσιμο μέσο στη ρίζα του, δηλαδή στις ισλαμικές χώρες που την παράγουν, όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Σε αντίθετη περίπτωση η Ευρώπη, θα αντιμετωπίσει μελλοντικά, τα αποτελέσματα των αποφάσεων της.

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Η ΕΕ δε προσφέρει τίποτα στην ασφάλεια της Ευρώπης»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ακολουθεί η ομιλία:

"Κύριε πρόεδρε, οι διάφορες μορφές τρομοκρατίας γενικότερα και η ισλαμική τρομοκρατία, ειδικότερα, αποτελούν αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη πραγματική απειλή εναντίον της ασφάλειας των λαών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Αν και η ευθύνη για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ανήκει στα κράτη, η αποτελεσματική καταπολέμηση της επιτυγχάνεται εντούτοις με μία ολοκληρωμένη συνεργασία όλων των χωρών του κόσμου και της Ευρώπης σε όλους τους τομείς  αλλά ιδίως στο νομικό, στο κοινωνικό και στο διωκτικό πεδίο. Όμως όση συνεργασία κι αν επιτευχθεί μεταξύ των αστυνομικών και των υπηρεσιών πληροφοριών των χωρών, όσες πληροφορίες κι αν ανταλλαγούν μεταξύ τους, όση νομική κάλυψη και αν παρασχεθεί στις κατασταλτικές τους δραστηριότητες, αυτά είναι μεταγενέστερα βήματα.

Πρέπει να προηγηθούν η σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων, ούτως ώστε να μην είναι ευάλωτοι στην προπαγάνδα της τρομοκρατίας και κυρίως της ισλαμικής, πρέπει να εκλείψουν από τα κράτη της Ευρώπης οι περιπτώσεις αποκλεισμού και περιθωριοποιήσεως κοινωνικών ομάδων που ενισχύουν την τρομοκρατία και, τέλος, πρέπει να γίνεται σωστός έλεγχος των εξωτερικών συνόρων.

Αυτή η αποστολή πρέπει να ανατεθεί στις δυνάμεις ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις κάθε χώρας γιατί όπως αποδειχθεί από την περίπτωση της φυλάξεως των συνόρων της Ελλάδας, οι γραφειοκρατικοί οργανισμοί όπως είναι η Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή δεν προσφέρουν καμιά βοήθεια".