Παράνομη Βουλή στην υπηρεσία του «εθνικού εργολάβου»: 148 ναι στο νομοσχέδιο για τους οδικούς άξονες

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 - 15:35

Παράνομη Βουλή στην υπηρεσία του «εθνικού εργολάβου»: 148 ναι στο νομοσχέδιο για τους οδικούς άξονες

Η παράνομη και αντισυνταγματική Βουλή των 297 έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εθνικό εργολάβο και μεγαλοεκδότη - ενορχηστρωτή της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, αποφασίζοντας την επανεκκίνηση των έργων για τους οδικούς άξονες.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερης σημασίας νομοσχέδιο, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά περιορίζεται στα 148 «ναι». Άλλωστε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Χούντας του Μνημονίου είχαν τεχνηέντως το προηγούμενο χρονικό διάστημα προϊδεάσει για τις καθεστωτικές μεθοδεύσεις: αν απειλείται η ψήφιση ενός νομοσχεδίου, προφυλακίστε κι άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

«Ναι» λοιπόν από την Χούντα του Μνημονίου στα έργα στους οδικούς άξονες, «ναι» που ισοδυναμεί επί της ουσίας με άνοιγμα της καθεστωτικής χρηματοδοτικής κάνουλας προς τους εργολάβους, την ίδια χρονική περίοδο που ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε οικονομική εξαθλίωση και συμπατριώτες μας χάνονται στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Ήταν μάλιστα τέτοια η αναγκαιότητα να περάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ώστε έσπευσαν στη Βουλή για να το υπερψηφίσουν τόσο ο πρόεδρος της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαράς, όσο και ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος. Δεν κρύβονται, βλέπετε, οι συμπάθειες προς τους εργολάβους, συμπάθειες οι οποίες δεν τυγχάνουν κριτικής από τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους, καθώς προέχει ο πληρωμένος από το Καθεστώς πόλεμος λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής.

Σε τελική ανάλυση, μια Βουλή έκτρωμα, Βουλή των 297 και όχι των 300, Βουλή που περιφρονεί κατά τρόπο σκαιό, παράνομο και αντισυνταγματικό την εκπεφρασμένη δια των εκλογών του 2012 λαϊκή βούληση, φροντίζει να αβαντάρει τους στυλοβάτες του Καθεστώτος των Μνημονίων, μοιράζοντάς τους ζεστό χρήμα.

Άλλωστε η μηχανή παραγωγής ψεύδους και συκοφαντιών απαιτεί λάδωμα και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά το παρέχει αφειδώς, αδιαφορώντας για έναν Λαό που πεινά και ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.