Πανικός στους σιωνιστές από την εθνικιστική αφύπνιση στην Πολωνία - Ζητούν διώξεις!

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 21:32

Πανικός στους σιωνιστές από την εθνικιστική αφύπνιση στην Πολωνία - Ζητούν διώξεις!

Γράφει ο Αντίοχος

Την σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης του Ισραήλ προκάλεσε η μεγαλειώδης πορεία 80.000 Πολωνών εθνικιστών στο κέντρο της Βαρσοβίας για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Πολωνίας!

Πιο συγκεκριμένα, το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε την πορεία ως… «επικίνδυνη, που εκφράζει ακραίες και ρατσιστικές ιδέες» και ζήτησε… διώξεις κατά των εθνικιστών: «ελπίζουμε ότι οι πολωνικές αρχές θα ενεργήσουν κατά των διοργανωτών. Η Ιστορία μας διδάσκει ότι η έκφραση του ρατσιστικού μίσους πρέπει να αντιμετωπίζεται με ταχύτητα και αποφασιστικότητα».

Παρόμοιο… σοκ από το μέγα πλήθος των Πολωνών εθνικιστών, δήλωσε πως υπέστη και ο Τζόνι Ντάνιελς, επικεφαλής της εβραϊκής οργάνωσης «Εκ Βαθέων – From the Depths», ο οποίος κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές «να ερευνήσουν το θέμα για να διαπιστώσουν αν διαπράχθηκαν εγκληματικές ενέργειες που σχετίζονται με ρατσισμό. Καθένα από τα άτομα αυτά έχουν καταγραφεί σε φωτογραφίες και βίντεο. Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να βρεθούν και να διωχθούν βάσει του νόμου. Οι ενέργειες και τα συνθήματά τους...

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net