Πανικός στις φυλλάδες του καθεστώτος από τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία και την απήχηση της Χρυσής Αυγής

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 17:27

Πανικός στις φυλλάδες του καθεστώτος από τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία και την απήχηση της Χρυσής Αυγής

Μπορεί οι «νταβατζήδες» να επιχειρούν μέσω των δημοσκοπήσεων να αναστήσουν το πολιτικό «πτώμα» του κλεφτοΠαΣοΚ, όμως η αρθρογραφία τους προδίδουν την πραγματικότητα.

Έτσι, σήμερα όχι μία, ούτε δύο, αλλά όλες οι φυλλάδες του καθεστώτος, φιλοξενούν πολυσέλιδα παραληρήματα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και την «υποκίνηση» (όπως την χαρακτηρίζουν) από την Χρυσή Αυγή.

Η κοινή συνισταμένη των δημοσιευμάτων, ασχέτως αν βρίσκονται σε εφημερίδα του Σύριζα ή της ΝΔ, είναι η ανησυχία των δημοσιογραφούντων για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την απήχησή της στην Ελληνική Νεολαία.

Στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», κάποιος Δημήτρης Χρήστου σημειώνει ότι «τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή βρήκε έδαφος στα σχολεία πλασάροντας έναν εγχώριο αλυτρωτισμό για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. "Στα όπλα, στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια" φώναζαν διαδηλωτές μαθητές στην Θεσσαλονίκη!».

Δεν γνωρίζουμε την συνθηματολογία των μαθητών στην Θεσσαλονίκη, ούτε είδαμε κάποιο βίντεο που να επιβεβαιώνει τον αρθρογράφο της «Αυγής», όμως αξίζει να σημειώσουμε πως αν οι μαθητές φώναζαν «Κρεμάλα στους Φασίστες» ή «φασιστάκι φασιστάκι ξύλο που θα το φας», όπως λέγανε οι λίγοι γηραλέοι «αντιφασίστες» που πήγανε στο κάλεσμα του Σύριζα στα Προπύλαια για να παραστήσουν τους… μαθητές (πολύ μετά την… ημερομηνία λήξης τους…), ο αρθρογράφος της «Αυγής» δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

Στην «Καθημερινή», ο δημοσκόπος Μαραντζίδης σημειώνει: «η κυβέρνηση στάθηκε στην αυτονόητη για κάθε λογικό άνθρωπο ανάγκη να μην αφήσουμε τα κηρύγματα μίσους να δηλητηριάσουν τους μαθητές στα σχολεία, να υπάρξει ένας φραγμός στη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στους νέους και να διαμορφωθεί ένα μέτωπο λογικής προκειμένου να σταματήσουν οι επικίνδυνες εθνικιστικές ανοησίες και η διάχυσή τους στα σχολεία.»

Αλήθεια, με φόντο τις προαναφερθείσες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κλεφτοΠαΣοΚ σε… διψήφια ποσοστά, τι σχόλιο έχει να κάνει ο Μαραντζίδης ως δημοσκόπος; Πως συνάδει η «διείσδυση της Χρυσής Αυγής στους νέους» με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις; Μήπως η εικόνα αυτή είναι ψεύτικη;

Στην εφημερίδα Documento, γράφει: «Ακολούθως τα πράγματα έγιναν ανησυχητικά. Εμφανίστηκε και η Χρυσή Αυγή. Στο φυσικό της περιβάλλον. Μέσα σε πλήθος που φωνάζει για προδοσία και προδότες που ξεπουλούν την πατρίδα. Τώρα φτάσαμε και στο χειρότερο σημείο. Καταλήψεις μαθητών για τη Μακεδονία. Το καλύτερο περιβάλλον για να επωαστεί η ακροδεξιά. Πανό με συνθήματα βγαλμένα από τα όνειρα της Χρυσής Αυγής κρεμιούνται έξω από τα σχολεία.»

Εμείς με την σειρά μας να διαφωνήσουμε καθέτως. Ο ξεσηκωμός της Ελληνικής Νεολαίας για την Μακεδονία μας είναι το καλύτερο και όχι το χειρότερο σημείο, αφού δείχνει ότι η νεολαία δεν έχει αλλοτριωθεί από την παρακμή που έφερε την καταστροφή της Πατρίδος μας.

Στο παραπάνω κλίμα κινούνται τα δημοσιεύματα όλων των εφημερίδων. Εμείς να τους απαντήσουμε ότι το πρώτο σημάδι του γήρατος είναι η μη δυνατότητα αντιλήψεως των νέων. Και το γήρας είναι μη αναστρέψιμο, όπως και η επικράτηση του Εθνικισμού, που είναι η νιότη του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Οι μαθητές θα σώσουν την Μακεδονία! Δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα