Άλυτο πρόβλημα για την ψευτοδεξιά η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 19:31

Άλυτο πρόβλημα για την ψευτοδεξιά η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα

Πανικός επικρατεί στην Πειραιώς λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα στην επικράτεια.

Μπορεί οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να καταρρέουν μετά την προδοσία της Μακεδονίας, αλλά η συνένοχη στάση της ΝΔ και η άρνηση δέσμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ακυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια αποτρέπουν τους Έλληνες από την ψευτοδεξιά.

Αντιθέτως, μεγάλες μάζες ψηφοφόρων μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή, γεγονός που πονοκεφαλιάζει τους ιθύνοντες της Πειραιώς.

Αυτό καταγράφεται και στην ανάλυση του Θ. Φουσκίδη στα "Παραπολιτικά", ο οποίος σημειώνει:

"Εξάλλου, πέραν της πλήρους αποδόμησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κεντρική στόχευση της Πειραιώς είναι και ο περιορισμός της Χρυσής Αυγής στις περιοχές όπου ο εθνικιστικός σχηματισμός συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα ο νομός Κιλκίς.

«Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό μπορεί να αποτελούν βαρύ πλήγμα για την κυβέρνηση, αλλά σε συνδυασμό με το αδιέξοδο στην Οικονομία δημιουργούν σε αρκετές περιπτώσεις πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη ακραίων επιχειρημάτων στο όνομα της προστασίας», τονίζουν κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες".

Ενημερώνουμε τους ψευτοδεξιούς πως ο Ελληνικός Λαός έχει σταματήσει να τρώει το κουτόχορτο της δήθεν πατριωτικής ΝΔ, καθώς έχει δει το νεοφιλελεύθερο κόμμα του Μητσοτάκη να συντάσσεται και να υπερψηφίζει όλα τα αντεθνικά και μνημονιακά μέτρα των Σύριζα - Ανέλ

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα των Ελλήνων για την ανατροπή της προδοσίας της Μακεδονίας.