Πανικός από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής: Γιγαντώνεται το κύμα ανόδου - Τεράστιες μετακινήσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 17:47

Πανικός από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής: Γιγαντώνεται το κύμα ανόδου - Τεράστιες μετακινήσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η εδραίωση και η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία τρομοκρατεί το "δημοκρατικό" καθεστώς που ξεπουλάει την Πατρίδα και καταδυναστεύει τον Λαό. Αυτό διαφαίνεται και από τις δημοσιογραφικές "σειρήνες" που προειδοποιούν για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής παρά την φίμωση και τον αποκλεισμό.

Με άρθρο του στην "Εστία" που τιτλοφορείται "ο ριζοσπαστισμός των άκρων" ο Μανώλης Κοττάκης καταγράφει την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, επισημαίνοντας πέρα από την ΝΔ και τις διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Πρόσφατα επισκέφθηκα ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων όπου παρακολούθησα και την παρέλαση που έγινε εις ανάμνηση ενός Ιστορικού γεγονότος. Μεταξύ των τμημάτων που παρέλασαν ήταν και το τοπικό τάγμα εθνοφυλακής. Άνθρωποι οικογενειάρχες, νομοταγείς, με αγάπη για τον τόπο τους. Μόλις «πέρασαν» μπροστά από τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη και ενώ η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων παιάνιζε το «Μακεδονία Ξακουστή», ένα μικρό τμήμα τού τάγματος πήγε σε μια γωνιά και φώναξε ένα σύνθημα.

Η μουσική σκέπαζε τα λόγια τους, αλλά πρόλαβα και άκουσα την λέξη «τιμή». 'Υπέθεσα ό,τι θά υπέθετε ένας λογικός άνθρωπος. Ρώτησα όμως και ευθέως: «Τι φωνάξατε;». Μου απάντησαν με μεγάλη φυσικότητα αυτοί οι λίγοι που το έκαναν: «Δόξα - Τιμή - Εθνοφυλακή». Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης δηλαδή...  Εν πάση περιπτώσει τα παιδιά ήταν «καλυμμένα». Ρώτησα μετά τους ντόπιους πόσες ψήφους έλαβε η «Χρυσή Αυγή» στις τελευταίες εκλογές. «38» μου απάντησαν, αλλά τελευταία δεν ακούγονται. Δεν ακούγονται διότι δρουν σιωπηρά για να μην μπαίνουν στο μάτι των αρχών, σκέφθηκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και παραϋπάρχουν.

Μέσα στην σιωπή. Λίγο καιρό πριν, σε καφετέρια τής περιφέρειας, έπιασα κουβέντα με σερβιτόρο που από το ντύσιμο του έμοιαζε με κλασικό συριζαίο. Φουλάρι, πουκαμίσες έξω, γυαλάκι ηλίου πονηρό, σκουλαρίκι κ.λπ. Μου είπε ότι ήταν στην Γαλλία στις τελευταίες Προεδρικές εκλογές και παρακολούθησε από κοντά τις καμπάνιες. «Με οπαδό του Μελανσόν μου μοιάζεις» τον πείραξα βέβαιος για τα φρονήματά του. Η απάντησις που έλαβα με άφησε ενεό: «Ωραία τα έλεγε ο κομμουνιστής ειδικά για την παγκοσμιοποίηση, αλλά εμένα μου άρεσαν αυτά που έλεγε η... Λε Πεν. Όχι, δεν είμαι ακραίος, μην με παρεξηγήσετε, αλλά αυτή έλεγε γενικώς σωστά πράγματα».

Δεν τελείωσα ακόμη όμως. Έχω και τρίτη ιστορία: γνωστή επιχειρηματίας από την Βόρειο Ελλάδα μου έλεγε προσφάτως στο τηλέφωνο ότι στην περιοχή της κατώτερα από απόψεως οικονομικής καταστάσεως στρώματα που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015, τώρα κοιτούν έντονα προς τα άκρα και την Χρυσή Αυγή. Επισημαίνω αυτά τα τρία περιστατικά -άσχετα μεταξύ τους- για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι πιστεύω ότι η δύναμη της Χρυσής Αυγής και λοιπών δεξιών κομμάτων υποεκτιμάται από τους δημοσκόπους, καθώς οι ψηφοφόροι τους σιωπούν στις μετρήσεις.

Δεύτερον, διότι έχω την άποψη ότι αν δεν προσέξει το πολιτικό σύστημα, στις επόμενες κάλπες θα ζήσουμε το δεύτερο κύμα της ανόδου των άκρων. Το αρχικό (η Χρυσή Αυγή ήταν στο 18% στις δημοσκοπήσεις το 2013) ανεκόπη με την σύλληψη των μελών της και την σύνταξη του κατηγορητηρίου μετά την δολοφονία Φύσσα.

Τρίτον, διότι παρά την αφέλεια ΣΥΡΙΖΑ το φαινόμενο αφορά και την Αριστερά. Τα «ραντάρ» μου πιάνουν απ΄ευθείας μετακινήσεις ψηφοφόρων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής. Δεν είναι οικογενειακή υπόθεση της δεξιάς το ζήτημα αυτό."

Όπως αποκαλύπτουν λοιπόν και οι συστημικοί δημοσιογράφου και τρέμουν οι καθεστωτικοί: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!