Νέο ρεζίλεμα: Δεν γέμισαν... ταξί οι αντιρατσιστές του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - 17:07

Νέο ρεζίλεμα: Δεν γέμισαν... ταξί οι αντιρατσιστές του ΠΑΣΟΚ

Μία εκδήλωση που δείχνει πραγματικά το πόσο γραφικοί και εκτός πραγματικότητας είναι οι αντιρατσιστές έγινε στην Θεσσαλονίκη χορηγία δήμων και παρουσία της υπεύθυνης «αντιρατσιστικού» του ΠΑΣΟΚ, Άφροδίτης Αλ Σαλέχ. Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από την φωτογραφία, ξοδεύτηκαν από τους δήμους χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει η Αλ Σάλεχ μια συγκέντρωση με εξέδρες, κονσόλες, θεατρικά σχήματα αποτελούμενα από «τελειωμένους» και λοιπές «ατραξιόν» τσίρκου.

Τελικά παρότι η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία των «ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος», «φορέων της πόλης», εκπροσώπων της «Νεολαίας ΠΑΣΟΚ», της «Δημοκρατικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών “Αγώνας”», οι παριστάμενοι δεν ξεπέρασαν τους δέκα, όπως δείχνει και ο αδιάψευστος μάρτυρας, η φωτογραφία. Αυτό δείχνει και μία πάγια τακτική των απανταχού και ασχέτως χρωματισμού αντιρατσιστών, οι οποίοι κατέχουν οργανώσεις και φορείς – σφραγίδες, οι οποίοι επιδοτούνται αδρά και αποτελούνται από ένα ή το πολύ δύο αργόσχολα και αργόμισθα άτομα που πληρώνονται για να πουλάνε αντιρατσισμό και λοιπές κενολογίες.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το υψηλό κόστος της εκδηλώσεως σε αντιδιαστολή με το «πλήθος» των παρισταμένων. Η ντροπή της Θεσσαλονίκης διαδήλωσε τα φρονήματα της και έγινε για άλλη μία φορά ρεζίλι. Ούτε τους πακιστανούς δεν κατάφεραν να μαζέψουν μπας και γίνουν καμμιά σαρανταριά, σύνολο…