Π. Σαράκης: Οι νέες διώξεις κατά Χρυσής Αυγής εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, δεν υπάρχουν στοιχεία! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 - 16:43

Π. Σαράκης: Οι νέες διώξεις κατά Χρυσής Αυγής εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, δεν υπάρχουν στοιχεία! ΒΙΝΤΕΟ

O συνήγορος υπεράσπισης βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ανέφερε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι "η δίωξη σε βάρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής υποκρύπτει σκοπιμότητα. Δεν υπάρχει επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη ούτε και σε βάρος των υπόλοιπων βουλευτών".

Ο κ. Παύλος Σαράκης μίλησε για μια πρωτοφανή δίωξη από πλευράς των ανακριτριών, οι οποίες έχουν υπερβεί κάθε όριο. Έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες και τόνισε ότι «έτσι εξυπηρετούνται συγκεκριμένες σκοπιμότητες για συμφέροντα είτε πολιτικά είτε λομπίστικα».

Διερωτήθηκε μάλιστα αν υπάρχει κανένα κόμμα που δεν έχει δομή και ιεραρχία. «Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν δομή και ιεραρχία;», είπε και αναφέρθηκε στις κατηγορίες περί όπλων και πυρομαχικών.

«Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη κατηγορία αυτή που αναφέρεται δήθεν σε τροφοδότηση όπλων, είναι μια εξωφρενική κατηγορία. Θα έπρεπε να έχουν ανευρεθεί τα όπλα και ο περιβόητος οπλισμός», υποστήριξε. Και πρόσθεσε ότι ο εντολέας του υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης για τη συγκεκριμένη ανακρίτρια. «Ανήκει στην κομμουνιστική αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον περιβόητο οπλισμό που απαιτείται για να ασκηθεί δίωξη για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης μέχρι και ο υπουργός Προ-Πο Δένδιας ομολόγησε πως δεν υπάρχει και ότι όσα όπλα έχουν βρεθεί είναι νόμιμα τα οποία το ίδιο το κράτος με νόμιμες άδειες έχει δώσει στους βουλευτές της Χρυσή Αυγής για την αυτοπροστασία τους.