Συνεντεύξεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου στον XFM 94.3 και στην “Εθνικιστική Φωνή” - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 08:32

Στον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94,3 μίλησε ο Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, όπου σχολίασε θέματα της επικαιρότητας αλλά και τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν έχουν εθνική συνείδηση, καθώς δεν θεωρούν ως Πατρίδα τους την Ελλάδα.

Ακόμα, όσον αφορά το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, καυτηρίασε την πολιτική της κυβέρνησης να προσφέρει προκλητικά προνόμια στους λαθρομετανάστες, την στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Πέρα από τα παραπάνω, αναφέρθηκε στην σκληρή λιτότητα που έφεραν τα μνημόνια στην χώρα αλλά και στο επικείμενο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ υπενθύμισε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της Ελλάδος στο  διεθνές στερέωμα. 

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου μίλησε ο Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλο, αναφορικά με διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας και κυρίως την εσωτερική πολιτική της χώρας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστική έξοδος από τα μνημόνια όσο οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας θα παραμένουν υποδουλωμένες στους διεθνείς δανειστές. Ακόμη, επεσήμανε ότι λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας, πολλοί είναι οι νέοι επιστήμονες που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την χώρα για εύρεση αξιοπρεπούς εργασίας στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, ανέλυσε το ζήτημα της υπογεννητικότητας, προτείνοντας ως λύσεις την επιδότηση της μητρότητας αλλά και ενισχύσεις και προνόμια στις πολύτεκνες οικογένειες.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο τέλος στην διαφθορά και σήψη που επικρατεί στο ελληνικό κράτος, καθώς οι κλέφτες και οι εγκληματίες αφήνονται ελεύθεροι, ενώ οι μόνοι που διώκονται είναι οι Έλληνες Εθνικιστές λόγω των Ιδανικών τους.