Π. Ηλιόπουλος: Οι Έλληνες σιχάθηκαν και τους κλέφτες και τους ανθέλληνες! ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 21:23

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος επί του νομοσχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία. 

Κατά την τοποθέτησή του ο Π. Ηλιόπουλος, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, όπως την εθνική μειοδοσία της κυβέρνησης στα Εθνικά θέματα τόσο για το επερχόμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας όσο και για τα πρόσφατα γεγονότα στα Ίμια. Επιπλέον αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο της Novartis που εμπλέκονται δεκάδες πολιτικά πρόσωπα τα οποία πρέπει να λογοδοτήσουν. «Οι Έλληνες σιχάθηκαν και τους κλέφτες και τους ανθέλληνες» είπε χαρακτηριστικά.   

Ο Βουλευτής Μαγνησίας τόνισε την πάγια τακτική της κυβέρνησης να παρέχει μια ιδιότυπη ασυλία σε αναρχοαριστερές ομάδες που δρουν παρανόμως, ενώ προσέθεσε ότι η δημιουργία ενός πανεπιστημίου που θα εξελιχθεί σε άντρο ανομίας και αναρχίας θα υποβαθμίσει περαιτέρω την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ακόμα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σημείωσε ότι η υποχρεωτική φοίτηση από τα τέσσερα έτη θα αποτελέσει μια πρόσθετη επιβάρυνση για τα ελληνικά νοικοκυριά, καθώς δεν έχουν προηγηθεί οι αναγκαίες μελέτες, δεν εντοπίζονται οι κατάλληλες υποδομές και δεν έχουν γίνει προσλήψεις. Αντιθέτως, για ακόμη μια φορά οι Έλληνες θα τίθενται στο περιθώριο, καθώς θα δίνεται προτεραιότητα σε οικογένειες αλλοδαπών.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι μόνον η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί πραγματικά για μια Παιδεία Εθνική.