“Όταν Λεωνίδες τα στενά κρατάνε …” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:07

“Όταν Λεωνίδες τα στενά κρατάνε …” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΜΝΗΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017

«Όσοι τη δόξα αληθινά αγαπάνε,
Ποτέ τους δε γνοιαστήκανε να μάθουν
Ποιος ήταν νικητής στις Θερμοπύλες:
Ο Ξέρξης ή ο πιστός δούλος του Υδάρνης.

Γιατί το νιώθουν πως στις Θερμοπύλες,
Όταν Λεωνίδες τα στενά κρατάνε
Για την τιμή που ξέρουν να πεθαίνουν,
Το νικημένο η δόξα στεφανώνει»

Λ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ - ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια είναι πέρα για πέρα αντίθετο με τις Αξίες και τα Ιδανικά του Μεγάλου μας Έθνους, είναι αποκαρδιωτικό, είναι μίζερο και θλιβερό και ακούγεται παράδοξο κυριολεκτικά να θέλουν κάποιοι στην Ελλάδα των μνημονίων, στην Ελλάδα του “αντιρατσισμού”, στην Ελλάδα, που διαγράφει την Ιστορία της να θέλει κανείς να τιμήσει την Μνήμη των Μεγάλων Νεκρών της Μάχης των Θερμοπυλών!

Πριν λίγες ημέρες, τρία άτομα φωτογραφήθηκαν με μία τουρκική σημαία έξω από την έδρα της Δ’ Μοίρας καταδρομών, έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στην Ρεντίνα! Καμμία σύλληψη δεν έγινε και πολύ καθυστερημένα έγινε το περιστατικό αντιληπτό. Πριν λίγες εβδομάδες, μία ομάδα ατόμων κατέβασε την Ελληνική Σημαία και ύψωσε την τουρκική σημαία στο Καστελόριζο. Όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι και ο ίδιος ο ιερέας του νησιού, που χαρακτηρίστηκαν από κυβερνητικές πηγές ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ότι ήταν… Μαλτέζοι τουρίστες(!), αυτοί που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από το Καστελόριζο!

Για ποιες Θερμοπύλες να μιλήσεις, λοιπόν, σε αυτήν εδώ την χώρα όπου τα πάντα σαπίζουν και οι άνθρωποι σκυφτοί προχωρούν χωρίς υπερηφάνεια, σε έναν άθλιο δρόμο με μοναδικό τους σκοπό μία αναξιοπρεπή επιβίωση με κάθε μέσον;

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Τριάντα σχεδόν χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τιμά κάθε έτος με συνέπεια την μεγάλη θυσία των Θερμοπυλών, τιμά την απαράμιλλη Πολεμική Αρετή των Ελλήνων, τιμά την μνήμη εκείνη των Γενναίων, που ξεπέρασαν τον θάνατο και κέρδισαν την Αθανασία, χύνοντας το αίμα τους για το υπέρτατο Ιδανικό της Τιμής της Πατρίδος και της Ελευθερίας!

Στα τριάντα αυτά χρόνια είχα την τιμή να είμαι παρών μαζί με Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες απ’ όλη την Ελλάδα και δεν θα το κρύψω ότι κάποτε στον χώρο αυτό μαζευόμαστε λίγοι, πολλοί λίγοι και ήταν ο καιρός εκείνος όπου μας έλεγαν γραφικούς, περιθωριακούς και δεν μας έδιναν σημασία. Μα με την θέληση, όμως, αυτών των λίγων και με την βοήθεια του Θεού ήλθε η δεκαετία του 2010 όταν νικηφόρα ανέμισαν κι ανεμίζουν ακόμη τα λάβαρα της Λαϊκής Εθνικιστικής Ιδέας σε ολόκληρη τη χώρα!

Και ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν χιλιάδες κατέκλυσαν τον χώρο των Θερμοπυλών και τα κανάλια των “νταβατζήδων” τρόμαξαν και λίγες ημέρες μετά στήνοντας μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία μας συνέλαβαν. Και ήταν στα 2014 όταν απών από την Ιερή αυτή σύναξη έστειλα το μήνυμά μου στους Συναγωνιστές και στις Συναγωνίστριές μου από ένα κελί των φυλακών του Κορυδαλλού, μήνυμα από το οποίο και τα παρακάτω:

“ Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, επί 25 ολόκληρα χρόνια το Κίνημά μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, σ' αυτόν εδώ τον καθαγιασμένο, από την Θυσία των Μεγάλων Νεκρών, τόπο διοργανώνει μία Τελετή. Μία Τελετή Τιμής και Μνήμης. Επί 25 χρόνια είχα την τιμή να είμαι παρών σ' αυτή την τελετή. Αυτή την χρονιά, όμως, ένα αντεθνικό καθεστώς δεν μου επιτρέπει την φυσική μου παρουσία στον τόπο αυτό, δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι ανάμεσά σας. Βρίσκομαι στην φυλακή, άδικα, παράνομα, χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη …

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Αυτή εδώ η συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης, δεν είναι συγκέντρωση πολιτική, δεν είναι συγκέντρωση κομματική. Είναι μια Μυσταγωγία, εδώ κοινωνάμε Ελλάδα, κοινωνάμε Πατρίδα, κοινωνάμε την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους. Χαιρετώ όλους εσάς, που παρά τις διώξεις, παρά το κλίμα των διωγμών, παρά τη λάσπη είστε σήμερα παρόντες στις Θερμοπύλες για να αποδείξετε ότι η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει. Όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Και όλοι εσείς από την θέση που βρίσκεστε και όλοι εμείς από τα κελιά της Τιμής, τα οποία βρισκόμαστε, φυλάμε μικρές Θερμοπύλες και, να γνωρίζουν, ότι θα τις φυλάμε μέχρι το τέλος…”

ΟΙ ΠΟΡΦΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΙΤΩΝΕΣ

Εκείνον τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν έδειχναν τα κανάλια συνεχώς σε επανάληψη σκηνές από την τελετή των Θερμοπυλών για να δείξουν τον “εγκληματικό” χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κανένας απ’ όλους αυτούς τους προδότες των ημερών μας δεν πίστευε ότι θα αντέξουμε. Και όμως, αντέξαμε και θα αντέξουμε γιατί οδηγεί τον αγώνα μας η Ιερή παρακαταθήκη των Μεγάλων Νεκρών μιας Ιστορίας χιλιάδων ετών.

Ήταν εκεί στις Θερμοπύλες πριν από 25 ολόκληρους αιώνες όπου 300 Σπαρτιάτες με τους πορφυρούς τους χιτώνες και ηγέτη τους τον Λεωνίδα και 700 Θεσπιείς, με αρχηγό τον Δημόφιλο φορώντας μαύρους μανδύες έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια σε εκατοντάδες χιλιάδες πολεμιστές που είχαν έλθει από τα βάθη της Ανατολής και νικημένοι νίκησαν γιατί όπως λέει και ο ποιητής όταν κάποιοι ξέρουν να πεθαίνουν για την Τιμή τότε τον νικημένο η Δόξα στεφανώνει”.

Εικοσιπέντε ολόκληροι αιώνες πέρασαν από τις μεγάλες εκείνες στιγμές της μεγαλύτερης δόξας όλων των εποχών, της δόξας των Νεκρών των Θερμοπυλών και μέσα σε αυτούς τους αιώνες ήλθαν και χρόνοι δύστυχοι, προσκυνημένοι, αλλά και χρόνοι περίλαμπροι σχεδόν αντάξιοι και τονίζω το σχεδόν γιατί τίποτε αντάξιο με τις Θερμοπύλες δεν υπάρχει στην Ελληνική Ιστορία και πέρασε το Γένος μας χρόνους πικρούς, μα και χρόνους δοξασμένους και έτσι φτάσαμε στην σημερινή εποχή.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ

Μια εποχή από την οποία δεν λείπουν οι προδότες που και τότε υπήρχαν, δεν λείπουν οι Μηδίσαντες και οι Εφιάλτες, αλλά λείπουν δυστυχώς οι Θερμοπύλες, λείπουν τραγικά οι Λακαιδεμόνιοι, οι Θεσπιείς και οι μαύροι και οι πορφυροί τους χιτώνες. Χιτώνες που γίναν σάβανα μιας νεκρικής τελετής στα Ιλίσια Πεδία όπου νικητήριος παιάνας ήχησε για την αιώνια δόξα των Γενναίων.

Τριάντα ολόκληρα χρόνια στον πλέον Ιερό από τους Ιερούς τόπους του Ελληνισμού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμά την πλέον ένδοξη όλων των μαχών της παγκοσμίου Ιστορίας. Τιμά τον Αιώνιο Ελληνισμό και αναμένει την στιγμή όπου οι Εφιάλτες θα εξαφανιστούν από την αιματοβαμμένη μας γη και όλοι οι Έλληνες μαζί ενωμένοι θα πορευτούν για νέες Θερμοπύλες, νέους Μαραθώνες, για ένα νέο Ελληνικό Πολιτισμό αντάξιο του Μεγάλου μας Έθνους και της Ιστορίας του!

Όσο γι’ αυτούς τους απάτριδες, που θέλουν να διαγράψουν την Ιστορική μας μνήμη, είτε φιλελεύθεροι είναι, είτε μαρξιστές, να είστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσουν μια θλιβερή παρένθεση της Μεγάλης μας Ιστορίας, μιας Ιστορίας που περιμένει στο διάβα των αιώνων την συνέχειά της.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή