Οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 - 16:21

Οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Φωτιά έχουν πάρει τα επιτελεία των σαθρών κομμάτων του "δημοκρατικού" τόξου, τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους και οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, καθώς η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έχει αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό, ενδυναμώνοντας την Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη, αλλά και σε όλη την επικράτεια.

Ο Ελληνικός Λαός καθημερινά συντάσσεται ολοένα και περισσότερο στο πλευρό της Χρυσής Αυγής στον Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

Αυτό το τεράστιο ρεύμα έχει προκαλέσει πανικό στο "κόμμα των πολιτικών κομμάτων" και έχουν βάλει μπρος ένα οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού του Ελληνικού Λαού με αιχμή του δόρατος τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.

Η αρχή έγινε από την καταγέλαστη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ και συνεχίστηκε με την έρευνα της Alco για το Kontra Channel (πιο Σύριζα πεθαίνεις...) και ολοκληρώθηκε με την σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα "Νέα".

Κοινή συνισταμένη και των τριών χαλκευμένων δημοσκοπήσεων είναι το ΨΕΜΑ και το... ψαλίδι στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Αντί λοιπόν να καταγράψουν το πασιφανές και αυτό που ομολογούν οι δημοσκόποι πίσω από κλειστές πόρτες, εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή οριακά τρίτο ή τέταρτο κόμμα (!) με πτώση ή οριακή άνοδο, την ίδια ώρα που ΚΚΕ και Πασόκ πετάνε!

Νομίζουν ότι με αυτά τα γελοία τεχνάσματα, τα οποία βέβαια είχαν χρησιμοποιήσει κατά κόρον και στο παρελθόν, θα κάνουν το άσπρο - μαύρο. Πλανώνται πλάνην οικτρά!

Σύσσωμος ο Λαός θα υπερψηφίσει την Χρυσή Αυγή στις ερχόμενες εκλογές και οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταγράψουν εκρηκτική άνοδο και διψήφια ποσοστά. Η Χρυσή Αυγή θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση και στην πρωτοπορία του Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε επίσης: Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη - Αφανίστηκε το κόμμα Καμμένου!

Επιβεβαίωση από τα “Νέα”: Καταρρέουν Σύριζα και Ανέλ στην Μακεδονία - Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Εφημερίδα «Καθημερινή»: Η προδοσία της Μακεδονίας κλονίζει το πολιτικό σκηνικό - Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή!

Άλυτο πρόβλημα για την ψευτοδεξιά η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα

Προειδοποίηση Κοτζιά σε Νέα Δημοκρατία: Μην το παίζετε “μακεδονομάχοι”, η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι εκρηκτική!