Ομολογούν ξεδιάντροπα την φίμωση: Στο 1% η προβολή της Χρυσής Αυγής και αυτό είναι λάσπη!

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:12

Ομολογούν ξεδιάντροπα την φίμωση: Στο 1% η προβολή της Χρυσής Αυγής και αυτό είναι λάσπη!

Το Κυριακάτικο "Παρόν" παρουσίασε ρεπορτάζ σχετικά με την έκθεση του ΕΣΡ για την πολιτική πολυφωνία το 2017, όπου η ίδια η ανεξάρτητη αρχή παραδέχεται πως ισχύει καθεστώς λογοκρισίας και φίμωσης για την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που το ίδιο το ΕΣΡ έδωσε οι αναφορές των καναλιών στα κόμματα έχουν ως εξής: Σύριζα 49,9%, ΝΔ 26,2%, Πασόκ 6,4%, Ανέλ 4,7%, Ποτάμι 2,9%, ΚΚΕ 2,6%, Λεβέντης 1,5% και τελευταία η Χρυσή Αυγή με 1,1%.

Να σημειώσουμε πως όταν το ΕΣΡ μιλά για 1,1% αναφορές για την Χρυσή Αυγή δεν εννοεί προβολή θέσεων και δραστηριοτήτων, αλλά καταγράφει σε αυτό το ποσοστό την λάσπη και την συκοφαντία δημοσιογράφων και κομμάτων κατά της Χρυσής Αυγής.

Το ΕΣΡ συνεχίζει να αδρανεί προκλητικά και είναι ανίκανο να εκπληρώσει τον σκοπό του που είναι διατήρηση της ισονομίας και της πολυφωνίας, αφού είναι το ίδιο που επιτρέπει την προληπτική λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής, όπως συνέβη και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ΔΕΘ.

Όσο και να μας πολεμούν, όσο και να μας φιμώνουν, η φωνή της Αλήθειας θα ακούγεται στεντόρεια στον Ελληνικό Λαό που θα δώσει μια ακόμα μεγάλη νίκη στην Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές.