Ομολογία προδοσίας από τον συριζαίο Στογιαννίδη: Ο Τσίπρας εκπληρώνει τις προσταγές του Ερντογάν για τους μουφτήδες

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 18:29

Ομολογία προδοσίας από τον συριζαίο Στογιαννίδη: Ο Τσίπρας εκπληρώνει τις προσταγές του Ερντογάν για τους μουφτήδες

Οι συριζαίοι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερη πίεση για να ομολογήσουν την προδοτική και ενδοτική πολιτική που ακολουθούν έναντι της Τουρκίας, τα παραδέχονται όλα από μόνοι τους.

Έτσι, μετά την επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας ότι ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέδρασε στο ξεπούλημα των μουφτήδων της Θράκης στους τούρκους, ήρθε ο συριζαίος βουλευτής Ξάνθης, Στογιαννίδης να ομολογήσει πως ο Τσίπρας έκανε το χατίρι του Ερντογάν!

Στην ξεκάθαρη παραδοχή ότι οι Σύριζα - Ανέλ προχώρησαν στην ενδοτική νομοθετική παρέμβαση, προκειμένου να εκλέγονται οι μουφτήδες της Θράκης από τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, κάτι που αποτελεί πάγια επιδίωξη της Τουρκίας, προχώρησε ο Γρηγόρης Στογιαννίδης.

Μιλώντας λοιπόν στην ΕΡΤ δήλωσε: “Οι τοποτηρητές που διορίστηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης είναι προσωρινοί και ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για να εκλέγονται οι θρησκευτικοί ηγέτες της μειονότητας που είναι οι Μουφτήδες”.

Έτσι, ο Στογιαννίδης, επιβεβαίωσε τα πανηγύρια της Άγκυρας, ότι δηλαδή ο Τσίπρας στη συνάντησή του με τον Ερντογάν στις Βρυξέλλες κατά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, υποσχέθηκε ότι πλέον θα εκλέγονται οι Μουφτήδες της Θράκης από την μουσουλμανική μειονότητα και δεν θα διορίζονται από το ελληνικό κράτος, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη διογκώνονται και τα ερωτήματα για το αν τελικά η συγκεκριμένη προδοτική παραχώρηση στον Ερντογάν αποτελούσε ένα από τα ανταλλάγματα για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών.