Ομολογία Λεβέντη: Ο αμερικάνος πρέσβης απειλεί ότι όποιος δεν ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, είναι με την Χρυσή Αυγή!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 19:35

Ομολογία Λεβέντη: Ο αμερικάνος πρέσβης απειλεί ότι όποιος δεν ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, είναι με την Χρυσή Αυγή!

Σε μια κρίση ειλικρίνειας και σοβαρότητας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε χθες στην Βουλή τις μεθοδεύσεις της Αμερικανικής Πρεσβείας για να περάσει η προδοσία των Πρεσπών από την Βουλή.

Ο δολοπλόκος των ΗΠΑ, αμερικανός πρέσβης Πάιατ μάλιστα δεν δίστασε να ενημερώσει τον Λεβέντη ότι όλοι οι "δημοκράτες" οφείλουν να υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, ειδάλλως συγκαταλέγονται στους... φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Ιδού τι είπε χθες αυτολεξεί ο Λεβέντης στην Βουλή: "Γιατί τέτοια πρεμούρα; Ποιος είναι από πίσω και πιέζει; Για ποιο λόγο με επισκέφθηκε ο Αμερικανός Πρέσβης και μου είπε: «Του δημοκρατικού τόξου κόμμα, εσείς, η Ένωση Κεντρώων, μπορείτε να έχετε τις ίδιες απόψεις με τη Χρυσή Αυγή»; Γιατί με πίεσε ο Γερμανός, ενώ αναγνώριζε ότι η Ένωση Κεντρώων είναι το μόνο κόμμα που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και ενώ στηρίξαμε τις μεταρρυθμίσεις;".

Μέσα στην τρέλα του ο Λεβέντης ομολόγησε πως Αμερικάνοι και ευρωπαίοι τοκογλύφοι έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου εκβιασμών, πιέσεων και ανταλλαγμάτων για να περάσει η προδοσία της Μακεδονίας. Και από ό,τι δυστυχώς προαναγγέλλεται, οι πρόθυμοι για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών έχουν βρεθεί.

Ο Αγώνας για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής.