Ομολογία ήττας στο κλεφτοΠΑΣΟΚ: Στο 6,2% ο πήχης για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 19:35

Αντιλαμβανόμενοι στο κλεφτοΠΑΣΟΚ ότι η νέα εκλογική μεταμφίεσή του (ΚΙΝΑΛ) θα πάει άπατη και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αρχίζουν να αναζητούν από τώρα άλλοθι για την νέα αποτυχία τους.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρονται στην (κάθε άλλο παρά εχθρική προς αυτό) φυλλάδα των συντακτών, όπου υπό τον τίτλο «Πιο κάτω» διαβάζουμε τα εξής:

«Στο ποσοστό 6,2% που έλαβε στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 έριξε αιφνιδίως τον πήχη για το ΚΙΝ.ΑΛΛ, μερικά 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές, η Χαριλάου Τρικούπη. Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, όταν ρωτήθηκε απέφυγε να θέσει ως κατώτατο όριο το ποσοστό 8,02% που είχε λάβει το σχήμα της Ελιάς στις ευρωεκλογές του 2014 (με αρχηγό τον Ευάγγ. Βενιζέλο).

Συμπέρασμα: Ο πήχης πέφτει σε ακόμη χαμηλότερο σημείο, ώστε αν τα πράγματα την Κυριακή στραβώσουν η ηγεσία να μπορεί να μιλά για ένα ποσοστό ικανοποιητικό που συγκρατεί ή αυξάνει την εκλογική επιρροή σε σχέση με το (βολικό όμως) παρελθόν».

Παρά την «αβάντα» από τις στημένες δημοσκοπήσεις και την συνεχή προβολή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το κλεφτοΠΑΣΟΚ με τις αλλεπάλληλες εκλογικές ονομασίες, που χρησιμοποιεί το κόμμα που κοινωνικοποίησε την διαφθορά και έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης», είναι ένα ετοιμοθάνατο πολιτικό κατασκεύασμα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, το οποίο για πολλοστή φορά θα δει «την πλάτη» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ