Ο Μητσοτάκης που μέχρι χθες ζητούσε άμεσα εκλογές, σήμερα παραδέχεται ότι αυτές θα γίνουν του χρόνου!

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 00:11

Ο Μητσοτάκης που μέχρι χθες ζητούσε άμεσα εκλογές, σήμερα παραδέχεται ότι αυτές θα γίνουν του χρόνου!

Λίγες μόλις ημέρες μετά το αίτημά του για εκλογές σε εσωτερική διαδικασία του κόμματός του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάζεται επί της ουσίας να παραδεχθεί πόσο λίγος πολιτικά («πολιτικό παλτό» δηλαδή) είναι τελικά, αφού σε ομιλία του την Τρίτη στην γενική συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν κατά τον επόμενο χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης προβλέπει ότι  οι Εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2019 και τότε οι κυβερνώντες «θα κριθούν από τους πολίτες για τα ψέματα που είπαν και για τα λάθη που έκαναν».

Ένας πολιτικός ηγέτης και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που θεωρείται ως εν δυνάμει πρωθυπουργός, από τη στιγμή που ενώ  μέχρι πρότινος ωρυόταν συνεχώς για εκλογές και τώρα δέχεται μοιρολατρικά ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν όποτε το θελήσει η κυβέρνηση μέσα στο 2019, είναι στην πραγματικότητα ανίκανος, άχρηστος, ακίνδυνος.

Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε πράγματι να προκαλέσει εκλογές, κάνοντας τον βίο αβίωτο στην κυβέρνηση και παίρνοντας την πρωτοβουλία να καλέσει τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να διαμαρτυρηθεί έντονα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Δεν θα το κάνει όμως. Όχι μόνο επειδή διαθέτει όλα τα στερητικά «α» που γράψαμε νωρίτερα, αλλά επειδή στην πραγματικότητα σ’ όλα τα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα δεν έχει ουσιώδεις διαφορές με την κυβερνητική πολιτική.

Όσο κι αν το κρύβει (για ψηφοθηρικούς λόγους) είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας (όπως και η κυβέρνηση) και μαζί με την «κυβέρνηση των ψεμάτων» ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο του 2015. Ο Μητσοτάκης δεν στέλνει επίσημη αντιπροσωπεία στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ, για να μην «του τραβήξουν το αυτί» οι εκ του εξωτερικού εντολείς του, αλλά  με πολλή άνεση φροντίζει να το πράττει αυτό στις παρελάσεις των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφισέξουαλ, τρανσέξουαλ, κουήρ, ιντερσέξ ατόμων, που σχηματίζουν την ακροστιχίδα ΛΟΑΤΚΙ….

Γι΄ αυτό, παρότι κατακαλόκαιρο, το «παλτό» δεν το αποχωρίζεται ποτέ ο Μητσοτάκης…

Διαβάστε επίσης: «Δημοκρατία»: Τρέχουν και δεν φτάνουν στην ΝΔ από τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ