Όλους τους ενώνει η... πρεσβεία: Στην ουρά οι πολιτικάντηδες για την εκδήλωση της «αμερικανικής ανεξαρτησίας» - Φωτορεπορτάζ

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 - 11:44

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία για τους πολιτικάντηδες το γεγονός ότι προ ημερών στο προξενείο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος, το οποίο έχει αγαστή συνεργασία με το τουρκικό προξενείο για τον αφελληνισμό της Θράκης μας.

Δεν έχει καμία σημασία καθότι η αμερικανική πρεσβεία καθορίζει εν πολλοίς τα πολιτικά πράγματα της χώρας και έχει μεγαλύτερη ισχύ λήψης αποφάσεων από ότι οι ίδιοι. Λογικό, λοιπόν, να βρεθούν εκεί και μάλιστα στην ουρά και εξευτελισμένοι για να χαιρετήσουν τον αμερικανό πρέσβη, στην εκδήλωση που έκανε η πρεσβεία για την 4η Ιουλίου, οι εγχώριοι πολιτικάντηδες.

Από τον Άδωνι Γεωργιάδη, μέχρι τον Πάνο Καμμένο, τον Λεβέντη, βουλευτές και υπουργούς του Σύριζα, βουλευτές της ψευτοδεξιάς και άλλους λοιπούς, όπως ο Γκίκας Χαρδούβελης, όλοι βρέθηκαν να περιμένουν με τις ώρες για να χαιρετήσουν τον απερχόμενο αμερικανό πρέσβη.

Δείτε τους προσκυνημένους και θυμηθείτε τον Σημίτη να ευχαριστεί τους αμερικανούς για τον θάνατο των τριών ηρωικών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού: