Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 - 17:56

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.

Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.

Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121 (εσωτ. 301) - 6956 608 710
xa.ekloges@gmail.com

Όσοι εκλογικοί αντιπρόσωποι ορίστηκαν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής ή δικαστικοί αντιπρόσωποι, καλούνται να ενημερώσουν την εκλογική γραμματεία στο 210 69 85 121

Δηλώστε τώρα όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι για να μην ακυρωθεί ξανά ούτε ένα ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Λευτεριά στους Εθνικιστές! 

Για όλη την Κεντρική Μακεδονία, την Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα τηλέφωνα της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας (Καζαντζάκη 4, Θεσσαλονίκη)  2310 521 842​.

Αν θες να αλλάξει η ζωή σου μη μείνεις αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές.

Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα αλλάξεις όλα!

Μπες εκλογικός αντιπρόσωπος με την Χρυσή Αυγή για να είσαι υπερήφανος ότι συνέβαλες και εσύ στο γκρέμισμα της δικτατορίας των διεφθαρμένων!