Όλοι μαζί στις αγκάλες του Σιωνισμού

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012 - 20:24

Όλοι μαζί στις αγκάλες του Σιωνισμού

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές των νέων υπουργών της συγκυβέρνησης και οι προτεραιότητές τους έγιναν εμφανείς. 

Μήπως συνάντησαν κάποια κοινωνική ομάδα, κάποιον εργασιακό κλάδο που πλήττεται από τα βαριά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζουν; Προφανώς τα γνωρίζουν όλα, και με γνώση των προβλημάτων που οι ίδιοι και οι πολιτικές τους δημιούργησαν προχωρούν στον κατατεμαχισμό της Ελληνικής κοινωνίας. 

Μήπως συνάντησαν επιφανείς Έλληνες που μπορούν με τις γνώσεις και τις επαγγελματικές τους γνωριμίες να συμβάλλουν στην έξοδο της Ελλάδος από τα σημερινά και αυριανά αδιέξοδα; Ελπίζουμε πως συναντώνται αλλά δεν διαρρέει στον Τύπο. 

Αυτό που μαθαίνουμε διότι προφανώς οι αποδέκτες του μηνύματος είναι πολλοί και πρέπει να το γνωρίζουν, είναι οι συναντήσεις τους με εβραίους λομπίστες. 

Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, στις 20 Ιουλίου, συγκεκριμένα, με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης American Jewish Committee, David Harris. Η συνάντηση, γράφεται, «πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και αποτέλεσε ευκαιρία εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν με την Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και μεταξύ των ελληνικών και εβραϊκών ομογενειακών οργανώσεων στις ΗΠΑ και ανά τον κόσμο». Να θυμίσουμε ότι ο κύριος υπουργός των Εξωτερικών, ο οποίος προεκλογικά είχε επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ως υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε υποδεχθεί τον αντιπρόεδρο και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ. 

Αλλά και ο σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, «δέχθηκε στο γραφείο του τον εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC) κ. Ντέιβιντ Χάρρις, συνοδευόμενο από στελέχη της AJC, τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών κ. Βενιαμίν Αλμπάλας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα, το Ισραήλ και τις Η.Π.Α.». 

Προφανώς και ο κύριος Υπουργός της Άμυνας, έχει επιλύσει τα ζητήματα των Ελλήνων ένστολων, τα φλέγοντα ζητήματα της φύλαξης της ελληνικής μεθορίου, την ασφάλεια των Ελλήνων στις παραμεθόριες περιοχές, τα προβλήματα της άμυνας του ελλαδικού χώρου, και τα ζητήματα που προκύπτουν από τις τρέχουσες εξελίξεις στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, ώστε να του μείνει χρόνος και διάθεση να συναντήσει όχι κάποιον ομόλογό του υπουργό ή αξιωματούχο, αλλά τον πρόεδρο μιας αμερικανο-εβραϊκής επιτροπής, χωρίς καμία επίσημη ιδιότητα. 

Ποια είναι όμως η επιτροπή αυτή; 

«Η American Jewish Committee (AJC) δημιουργήθηκε το 1906 από μια μικρή ομάδα Αμερικανών Εβραίων, που με αφορμή τα τότε πογκρόμ στη Ρωσία, αποφάσισαν να εργαστούν υπέρ της προώθησης της δημοκρατίας, του πλουραλισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και της εβραϊκής ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, το AJC είναι ένα διεθνές think tank, που στηρίζει τον Εβραϊσμό και την δημοκρατία, ενώ πολεμάει τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό. Διευθύνων Σύμβουλος του AJC από το 1990 είναι ο David Harris, που συνεχώς ταξιδεύει στον κόσμο, συναντώντας τους παγκόσμιους ηγέτες, προωθώντας την διαθρησκευτική κατανόηση και συνεργασία, την ευημερία του Ισραήλ, και του εβραϊκού λαού, και πολεμώντας τον αντισημιτισμό. Εξαιτίας τω πολυποίκιλων δραστηριοτήτων του, ο David Harris έχει τιμηθεί και βραβευτεί πολλές φορές από τις κυβερνήσεις της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Ουκρανίας, της Λετονίας, κ.ά.».

Το τι ενδιαφέρει τους δυο Υπουργός νευραλγικών υπουργείων της Ελλάδος, εν μέσω κρίσεως, η ατζέντα του κυρίου Χάρρις, μόνο αυτοί γνωρίζουν και εμείς υποψιαζόμαστε…

Οι δυο Νεοδημοκράτες υπουργοί μειζόνων ελληνικών υπουργείων δεν ήσαν όμως οι μόνοι προνομιούχοι της αμερικανοεβραϊκής επισκέψεως,

Διαβάζουμε:

«Συνάντηση στο γραφείο του, είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανικής- Εβραϊκής Επιτροπής, Νταίηβιντ Χάρρις. Τα θέματα της συζήτησης ήταν η κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια της κρίσης, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, οι σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το πρίσμα των εξελίξεων στον αραβικό κόσμο.»

Ο κύριος Χάρρις όμως είναι παλαιός γνώριμος των πολιτικάντηδων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τακτικός συνομιλητής τόσο του κυρίου Σαμαρά τον οποίον γνωρίζει από την εποχή που ήτο Υπουργός των Εξωτερικών, όσο και του Γιώργου Παπανδρέου για τον οποίον τον Μάιο του 2000 στην Ουάσινγκτον είχε δηλώσει : «Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της Εβραϊκής Κοινότητας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ, από εσάς, κύριε Παπανδρέου». Στις αρχές του έτους μάλιστα ο κύριος Χάρρις είχε ξαναεπισκεφθεί την Αθήνα. Τότε συνάντησε τους κυρίους Σαμαρά και Καχριμάκη.

Συμπέρασμα; 

Καπιταλιστές και Σοσιαλιστές στις αγκάλες των Σιωνιστών πατρόνων. 

Μια είναι η απάντηση: Κυβέρνηση εθνική. Με τη Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Η ΟΧΙΑ