Όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής: Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ σε αριστερίστικη εκδήλωση κατά της «φασιστικής απειλής» μαζί με συριζαίους

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 23:16

Όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής: Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ σε αριστερίστικη εκδήλωση κατά της «φασιστικής απειλής» μαζί με συριζαίους

Νέα εκδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής διοργάνωσαν οι διάφορες ΜΚΟ και οι λοιποί αντεθνικοί οργανισμοί που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Στην εκδήλωση αυτή, πέρα από τους εκπροσώπους των πάσης φύσεως και χρηματοδοτήσεως (πάντα από το εξωτερικό…) ΜΚΟ παραστάθηκαν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές από διάφορα κόμματα, οι οποίοι καταφέρθηκαν με την σειρά τους εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, πάντα χωρίς αντίλογο, αφού ο διάλογος δεν είναι το… δυνατό σημείο των πολιτικάντηδων.

Δεν θα σταθούμε στον Βαλλιανάτο ή τον Μουσταφά Αχμέτ από το ΚΚΕ ή τον Καμίνη από το ΠαΣοΚ. Θα σταθούμε, όμως, στους δήθεν «πατριώτες» της ΝΔ, που έστειλαν τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή τους Νίκο Γιαννή, ο οποίος δήλωσε… φεντεραλιστής (δηλαδή υπέρμαχος του μηδενισμού της εθνικής κυριαρχίας προς χάριν της Ευρώπης) και κατήγγειλε την… στοχοποίηση του κέρδους και της ελεύθερης αγοράς.

Επίσης αξιοσημείωτο για την συγκεκριμένη εκδήλωση είναι το γεγονός ότι έλαβε χώρα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, εκεί που ήτανε τις προάλλες και η εκδήλωση του Ψαρρά, στην οποία παραβρέθηκαν χέρι – χέρι ο Δένδιας με τον Βούτση.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία!