Όλο το πολιτικό σύστημα ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012 - 23:00

Όλο το πολιτικό σύστημα ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Και εμείς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Ας τους δούμε έναν έναν αυτούς που ξεπούλησαν την Ελλάδα και έδρασαν ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού: Δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής έκανε και ο… νεκραναστηθείς μνημονιακός τηλεπρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης:

"Μας πήρε 10 χρόνια να δώσουμε αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην παρέα του κ. Μιχαλολιάκου, στην κομματική συμμορία του κ. Κασιδιάρη να ευτελίζει αυτό το οποίο χτίσαμε τόσα χρόνια στην εκτίμηση του ελληνικού λαού. Αυτές οι φασιστικές πράξεις δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο.
Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που με πράξεις και αβαρίες, με ενέργειες και με λάθη του πολιτικού κόσμου, επιτρέψαμε σε αυτό το μόρφωμα να πάρει δύναμη. Ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή. Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα".

Συγνώμη να ζητήσει από τον ελληνικό λαό ο τηλεπρόεδρος Habemus Papadimus που με το εθνοπροδοτικό Μνημόνιο κη συγκυβέρνηση Παπαδήμου οδήγησε στην πείνα και τη δυστυχία τον ελληνικό λαό και σκλάβωσε την Ελλάδα. Αν και μια συγνώμη δε φτάνει. Ο κάθε υπεύθυνος για τη δυστυχία μας θα δώσει λόγο, εκεί που πρέπει, όταν έρθει η ώρα!
Από κει κι έπειτα, καλώς έγινε η δήλωση για να καταλάβουν όσοι πατριώτες έχουν απομείνει παγιδευμένοι στο τηλεμόρφωμά του και να συνταχθούν με τον μόνο ορκισμένο εχθρό του σάπιου συστήματος, την Χρυσή Αυγή. Και να σαρώσουν όσους Καρατζαφέρηδες, Πλεύρηδες κ.λπ. αναχώματα έχει στήσει το σύστημα για να κόψει το δρόμο των πραγματικών εθνικιστών!

ΚΑΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ JEFFREY, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς! Και ο εξολοθρευτής του ελληνικού λαού Jeffrey ο… τρομερός, έβγαλε μια μακροσκελή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Ιδού η ανακοίνωση του κατεξοχήν υπευθύνου της σημερινής δυστυχίας μας, που τώρα κάνει… μπάνια - ένας ακόμη τίτλος τιμής για την Χρυσή Αυγή: «Κάθε δημοκράτης πολίτης καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη βία από όπου και αν προέρχεται, εναντίον όποιου και αν εκδηλώνεται.
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, από τα μέσα και τις πρακτικές που χρησιμοποιούμε, κρίνεται η ποιότητα της καθημερινής μας ζωής αλλά και το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.
Όσοι θεωρούν ή και καλλιεργούν τη λογική ότι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι η χρήση βίας ή και η ανοχή στη χρήση βίας είναι δικαιολογημένη για πολιτικούς λόγους, οδηγούν στην καταπάτηση βασικών δημοκρατικών αξιών, οδηγούν την πολιτική ζωή στον εκφασισμό της.
Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, είναι να αντιμετωπίσουμε την κρίση με περηφάνια και με την ήρεμη δύναμη της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας που αποτελεί το θεμέλιο αξιών που μας ενώνουν, αντί να μας χωρίζουν.
Και είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσο και εάν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, ώστε να αναγεννηθεί η χώρα, να μπορέσει η χώρα να σταθεί επιτέλους στα δικά της πόδια, στις δικές της δυνάμεις.
Η χρήση βίας ή η ανοχή σε πρακτικές βίας στην πολιτική ζωή του τόπου, διαιρεί τον λαό, καταργεί την ελεύθερη σκέψη, φοβίζει αντί να επιτρέπει την κριτική ακόμα και αιρετική άποψη, και τελικά, στερεί από τον Ελληνικό λαό τη δυνατότητα ουσιαστικής γνώσης και πραγματικών επιλογών.
Και σήμερα, που οι Έλληνες καταβάλουν μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση, για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα περήφανη και αυτοδύναμη, δεν χωρούν τραμπουκισμοί, νεοφασισμοί, αυταρχισμοί και βία.
Η οικονομική κρίση που βιώνουμε, είναι μόνο ένα σύμπτωμα μιας γενικότερης κρίσης, που αφορά την κοινωνία, την οικονομία, τους θεσμούς, την πολιτική, τον πολιτισμό.
Σήμερα, το διακύβευμα είναι η Δημοκρατία και η λειτουργία της, στην Ελλάδα, την Ευρώπη, παντού στον κόσμο.
Όμως, την ίδια ώρα, που έχουμε ανάγκη από περισσότερη δημοκρατία, κάποιοι που δήθεν λειτουργούν στο όνομα του λαού, καλλιεργούν την άρνηση, το μίσος, τη βία.
Έτσι, πλήττουν το δημόσιο συμφέρον, ενισχύουν τη δύναμη των ισχυρών και αδικούν ακόμη περισσότερο τους αδύναμους.
Χωρίς τη δημοκρατία οδηγούμαστε στη βαρβαρότητα.
Γι' αυτό, απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, σε αυτές τις πρακτικές, η απουσία και η παραίτηση δεν δικαιολογούνται, η καταγγελία και η καταδίκη δεν αρκούν.
Η αντιμετώπιση της επιχείρησης εκφασισμού της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αφορά όλους μας, απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων των δημοκρατών πολιτών στη διαμόρφωση της καθημερινήςμας ζωής, στον αγώνα για την προάσπιση και εμβάθυνση της Δημοκρατίας.»

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Είναι απίστευτο, κι όμως αληθινό: η προεδρία της δημοκρατίας, εξέδωσε ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής, αντί να ασχοληθεί με το ότι οι Έλληνες έχουν φτάσει σε αισχρό σημείο εξαθλίωσης από τους «εκλεκτούς» των ΜΜΕ: «Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κας Λιάνας Κανέλλη και της κας Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο».

Δύο πράγματα θα επισημάνουμε: ο κύριος αυτός δεν κάλεσε –ως όφειλε εκ της θέσεώς του-τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, που ψηφίστηκε από το 7% του ελληνικού λαού, στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Επίσης, είναι ο ίδιος κύριος που είναι εκ των δανειστών του Ανδρέα Παπανδρέου, για την περιβόητη «ροζ βίλα» της οδού Αγράμπελης ή «κωλόσπιτο» κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο. Τα πήρε πίσω τα «δανεικά»;
Τίποτα άλλο. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού, όπως και όλους τους άλλους…