Όλο το βρώμικο κύκλωμα της ΝΔ στον γάμο της κόρης του Ντογιάκου - Ο “παναθηναϊκάκιας” στην αγκαλιά Σαμαρά-Καραμανλή!

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 14:22

Όλο το βρώμικο κύκλωμα της ΝΔ στον γάμο της κόρης του Ντογιάκου - Ο “παναθηναϊκάκιας” στην αγκαλιά Σαμαρά-Καραμανλή!

Όλο το βρώμικο πολιτικό και παραδικαστικό κύκλωμα της ΝΔ ενωμένο απέδειξε για μία ακόμη φορά ποιοι έστησαν την σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Χέρι-χέρι ο "παναθηναϊκάκιας" εισαγγελλέας Ντογιάκος με τον προδότη Σαμαρά και όλα τα όρφανά του (Δένδια, Γεωργιάδη, Βούλτεψη) μαζί στον γάμο της κόρης του Ντογιάκου με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παπανικολάου.

Κουμπάρος ο Κωστάκης Καραμανλής, που λόγω της κουμπαριάς, φαίνεται πώς έχει υιοθετήσει τον αρχισκευωρό Ντογιάκο: έτσι εξηγείται η προαγωγή του επί Σύριζα. Αντί να πάει στη φυλακή - ή έστω σπίτι του - ο παναθηναϊκάκιας, με εντολή Τσίπρα προήχθη σε Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

Έτσι εξηγείται το θάψιμο της δικογραφίας κατά Σαμαρά για τις παράνομες τηλεφωνικές εντολές στον "παναθηναϊκάκια". Τους καλύπτει - λόγω Καραμανλή - η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Πρώτη θέση (αγκαλιά με Σαμαρά-Ντογιάκο) και το φερέφωνό τους στον ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, που άφησε εποχή με τις τερατολογίες της (υπερόπλα, μαύρο χρήμα κλπ) στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε επίσης: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις