Οι μόνοι που θέλουν να τελειώσει άμεσα η Δίκη είναι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 21:21

Οι μόνοι που θέλουν να τελειώσει άμεσα η Δίκη είναι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Σε... μείζον θέμα της επικαιρότητας έχουν αναγάγει οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής στην Δίκη της Χρυσής Αυγής το ζήτημα των συνεδριάσεων, ζητώντας επιτάχυνση της διαδικασίας.

Για το θέμα της τερατώδους δικογραφίας και της μακρόσυρτης διαδικασίας που κρατά την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας -ελέω σκευωρίας Σαμαρά- υπόδικη εδώ και 5 χρόνια έχουν τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ζητώντας την όσο δυνατόν ταχύτερη διεξαγωγή της Δίκης.

Μακάρι αυτή η Δίκη να τελείωνε αύριο, γιατί έτσι θα αποδεικνύονταν μια ώρα αρχύτερα η αθωότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η βρώμικη σκευωρία που εξύφανε η συμμορία Σαμαρά.

Απαντώντας για ακόμη μια φορά στην βρώμικη προπαγάνδα τους θυμίζουμε πως η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2013 και έγραφαν τότε τους πρώτους μήνες οι δικαστικοί συντάκτες, μεταξύ των οποίων και η Μάνδρου στην “Καθημερινή”, ότι η δίκη θα αρχίσει τον Οκτώβριο του 2014. Τελικά όπως γνωρίζετε άρχισε 20 Απριλίου του 2015. Κράτησε δηλαδή η ανάκριση 20 ολόκληρους μήνες.

Επί των ημερών της Ν.Δ. στήθηκε η τερατώδης σε όγκο και ψεύδη δικογραφία με αναγνωστέα έγγραφα, τα οποία ξεπερνούν τις 100.000 σελίδες και επί πλέον πέρασαν από τον ανακριτή και προτάθηκαν σαν μάρτυρες κατηγορίας… 130 μάρτυρες η εξέταση των οποίων κράτησε… 3 ολόκληρα χρόνια (!) και αυτό είναι ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας.

Επαναλαμβάνουμε πως οι μόνοι που θέλουν να τελειώσει γρήγορα η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα τόσο η Ν.Δ., όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί πιστεύουν ότι με την δίκη αυτή κρατούν όμηρο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και “ψαλιδίζουν” τα ποσοστά της.

Όμως ούτε το ένα επιτυγχάνουν, ούτε το άλλο και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι παρ’ όλη την πολιτική σκευωρία, την λάσπη από τα ΜΜΕ και την συνεχιζόμενη δίκη τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανεβαίνουν.