Οι «αντιφασίστες» καλούν σε «ένοπλες περιπολίες» εν όψει του Συλλαλητηρίου της Αθήνας! Ο Τόσκας πίνει το καφεδάκι του…

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 08:25

Οι «αντιφασίστες» καλούν σε «ένοπλες περιπολίες» εν όψει του Συλλαλητηρίου της Αθήνας! Ο Τόσκας πίνει το καφεδάκι του…

Αποθρασυμμένοι πλήρως από την ανοχή και (πολύ περισσότερο) από την στήριξη που τους παρέχει το ίδιο το κράτος, οι παρακρατικές «αντιφασιστικές» συμμορίες συνεχίζουν τις εγκληματικές δραστηριότητές τους. Μια δημοσιευμένη ανακοίνωση στον γνωστό διαδικτυακό βοθρότοπο που στηρίζεται (μαζί με άλλες πιο «mainstream» εγχώριες φιγούρες του «αντιφασισμού» και του «αντιρατσισμού») από τον διαβόητο Τζορτζ Σόρος, δείχνει ξεκάθαρα την ασυλία που διέπει αυτούς τους παρακρατικούς.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Στην χθεσινή συνάντηση του Συντονιστικού Καταλήψεων Αθηνών Πειραιώς και Αργοσαρωνικού με θέμα την προστασία των χώρων του αγώνα συμμετείχαν 12 καταλήψεις. Αποφασίστηκε ότι από σήμερα και μέχρι την λήξη των εθνικιστικών συλλαλητηρίων στην Αθήνα, θα υπάρχει περιφρούρηση και ένοπλες περιπολίες για την αποτροπή επιθέσεων. Οι ομάδες περιφρούρησης και περιπολίας θα αναπτυχθούν σύμφωνα με τις κατά τόπους περιφέρειες των οργανώσεων της Αναρχικής Πολιτικής Ομοσπονδίας. Όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν έμπρακτα θα πρέπει να ενημερωθούν απευθείας από τις συνελεύσεις ή τους χώρους τους οποίους θέλουν να ενισχύσουν. Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη. ΣΚΑΠΑ»

Για «ένοπλες περιπολίες» διαβάζουμε και στην μνήμη μας επανέρχονται οι εικόνες του παρελθόντος με τις «ένοπλες παρελάσεις» στα Εξάρχεια. Η ΕΛ.ΑΣ., φυσικά, δεν ασχολείται καθόλου με το τόσο σοβαρό αυτό θέμα, καθώς ο Τόσκας όταν πίνει το πρωινό καφεδάκι του έχει προφανώς πιο… σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί, ενώ οι διάφοροι «χαμάληδες» της «αντιφασιστικής δημοσιογραφίας» προφανώς αναγνωρίζουν αυτούς τους επίδοξους δολοφόνους ως «δημοκρατικούς πολίτες». Δύο πράγματα, μόνον, ως τελείωμα:

α) Σκεφτείτε την εικόνα διαφόρων πάνοπλων «σαν αστακούς» να περιφέρονται ως σοβιετικοί πολιτοφύλακες και να κάνουν ό,τι τους κάνει κέφι σε βάρος όλων όσοι τους φανούν «ύποπτοι» στο μάτι

β) Τι άναρθρες κραυγές θα έβγαζαν οι «στρατευμένοι» της «αντιφασιστικής δημοσιογραφίας» (και όχι μόνον) αν κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι ως «Εθνικιστές» έβγαζαν ανακοίνωση και ομιλούσαν για «ένοπλες περιπολίες». Τα συμπεράσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ