Οδόφραγμα στην προδοσία: Αποχώρησε ο Ακιντζί από τις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού λόγω του ψηφίσματος του Ε.ΛΑ.Μ

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 - 12:36

Οδόφραγμα στην προδοσία: Αποχώρησε ο Ακιντζί από τις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού λόγω του ψηφίσματος του Ε.ΛΑ.Μ

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως οδηγούμαστε, μέσω Γενεύης, σε μία αποτρόπαια προδοσία του Κυπριακού Ελληνισμού με την «λύση» που απεργάζονται οι πολιτικάντηδες με τους τούρκους και τους Άγγλους στο θέμα της Κύπρου μας. Οδηγούμαστε ολοταχώς προς μία λύση που θα τουρκοποιεί ουσιαστικά την Κύπρο μας. Όλα αυτά λίγαχρόνια αφότου ο Κυπριακός Ελληνισμός απέρριψε μετά βδελυγμίας το προδοτικό σχέδιο Ανάν, του οποίου συνέχεια είναι τα όσα διαπραγματεύονται πλέον Ακιντζί και Αναστασιάδης.

Αυτή, όμως, η προδοσία συνάντησε ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο που δεν είναι άλλο από τους Εθνικιστές! Τις προάλλες το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο «εγκλώβισε» το πολιτικό κατεστημένο με την πρόταση για τον εορτασμό του Ενωτικού Δημοψηφίσματος. Η πρόταση του Ε.ΛΑ.Μ δεν γινόταν να απορριφθεί χωρίς να φανεί ο αντεθνικός χαρακτήρας των κομμάτων που προσπαθούν να περάσουν την προδοτική «λύση» και έτσι αυτή επικυρώθηκε από τη Βουλή.

Μετά, όμως, από αυτό άρχισαν οι πραγματικά θετικές συνέπειες για τον Κυπριακό Ελληνισμό. Κατά πρώτον κόμματα μισελληνικά όπως το ΑΚΕΛ κάλεσαν σε ακύρωση της ψηφοφορίας για «να μην ενοχληθούν οι τούρκοι», ενώ αμέσως μετά «τορπιλίστηκαν» οι διαπραγματεύσεις, αφού ο Ακιντζί αποχώρησε από αυτές με αφορμή την πρόταση του Ε.ΛΑ.Μ. 

Οι Εθνικιστές για άλλη μία φορά προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες στην Πατρίδα και αναδεικνύουν σε άλλο ένα ζήτημα, σε μία ακόμα Ελληνική Πατρίδα, με ακόμα έναν τρόπο ότι "ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι Εθνικιστές, οι Λαοί θα έπρεπε να τους εφεύρουν"!