Δεκτά από τον Γαβρόγλου τα αιτήματα της «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας» - Πρώτος τα είχε στηρίξει ο Μητσοτάκης

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 22:40

Μπορεί η Χώρα να κινείται στους ρυθμούς των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων της 26ης Μαΐου, αλλά οι εκπρόσωποι της «πολιτικής ορθότητας» δεν χάνουν την ευκαιρία να συνεχίζουν να προωθούν την «ατζέντα» τους μέσα στην κοινωνία.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ενημερωτική ιστοσελίδα: «Ομάδα εργασίας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου, καθώς επίσης και έμφυλων στερεοτύπων και σεξισμού που προκύπτουν στην σχολική ζωή ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, συναντήθηκε με τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής», Βαγγέλη Σκούφα, λογιστή και μέλος των Οικογενειών «Ουράνιο Τόξο» και Άννα Κουρουπού, διευθύντρια του «Red Umbrella Athens» και την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλλα Μπελιά, ακτιβίστρια, νηπιαγωγό και συνδικαλίστρια.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα διακρίσεων που υφίστανται ΛΟΑΤΚΙ μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας -μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς- ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού σχολείου, χωρίς διακρίσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός αποδέχθηκε την πρόταση να συσταθεί ομάδα εργασίας με αντικείμενο τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τους τρόπους διαχείρισης καθημερινών ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου, καθώς επίσης και έμφυλων στερεοτύπων και σεξισμού που προκύπτουν στην σχολική ζωή».

Ο/η/το «Τζέισον Αντιγόνη» έλειπε από την συνάντηση αυτή, όπως και να έχει όμως το μήνυμα της προώθησης από την κυβέρνηση των απόψεων της αυτοαποκαλούμενης «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας» είναι σαφές. Όσο για την θέση της ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα, τόσο η φωτογράφηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους της «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας» όσο και η συμμετοχή της ΝΔ στο «Gay Pride» είναι ενδεικτικές του τι πραγματικά πιστεύουν στην «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» επί των ζητημάτων αυτών.

Καιρός να το αντιληφθούν και όσοι Έλληνες νομίζουν ακόμη ότι η ΝΔ θα είναι διαφορετική από τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ