Ο υπαρκτός ρατσισμός κατά των Ελλήνων

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 - 07:28

Ο υπαρκτός ρατσισμός κατά των Ελλήνων

Η πρόσφατη πρόταση νόμου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων προκάλεσε την μήνη των διαφόρων ανθελληνικών και εθνομηδενιστικών φορέων και προσώπων του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Όλοι αυτοί οι υποκριτές, οι διαστρεβλωτές της αλήθειας, οι αρνητές του διαλόγου, όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν με αποκλεισμούς, αφορισμούς και λασπολογία ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, το οποίο συνεχώς ανεβαίνει στην  εκτίμηση του Ελληνικού Λαού, ενοχλήθηκαν από την σχετική πρωτοβουλία μας. Όλοι αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό, προκειμένου να ποινικοποιήσουν το φρόνημα όσων Ελλήνων δεν συμμορφώνονται με το «πολιτικά ορθό» πρόσταγμα των ταγών της παγκοσμιοποίησης και των εγχώριων υποτακτικών τους. Αυτοί που, σ’ ένα ξεδιάντροπο γαϊτανάκι αυθαιρεσίας, κατακρεούργησης κάθε έννοιας δεοντολογίας και ισονομίας, «δικάζουν» ποικιλοτρόπως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δίχως να μας δίνουν την παραμικρή ευκαιρία να εκφραστούμε και Εμείς για ένα ζήτημα, το οποίο μας αφορά άμεσα. Αυτοί που κονιορτοποιούν κάθε έννοια σοβαρότητας, μαγειρεύοντας διάφορα αποτρόπαια νομοσχέδια που φωτογραφίζουν ξεκάθαρα το Κίνημά μας, με αντικειμενικό σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα στην διεξαγωγή του Εντίμου Πολιτικού μας Αγώνα. Με απύθμενη αναίδεια, απόρροια της χρόνιας εξουσιαστικής αντίληψης και της μέχρι πρότινος έλλειψης μιας στιβαρής, σφριγηλής και συντεταγμένης αμφισβήτησης της παντοκυριαρχίας τους, σε κοινοβουλευτικό τουλάχιστον επίπεδο, δεν δίστασαν να μιλήσουν και να γράψουν για «αποθράσυνση», «κλιμάκωση των προκλήσεων», «φασιστικό παραλήρημα», «διακωμώδηση των θεσμών» και άλλα παρεμφερή. Και όμως, όλοι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί άνετα αποδίδονται στους ίδιους τους εμπνευστές τους, που εκμεταλλευόμενοι τους ποικιλόμορφους θώκους της εξουσίας, προσπαθούν να σταματήσουν με κάθε ανέντιμο τρόπο την συνεχιζόμενη άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαν μάθει τόσα χρόνια να τσαλαβουτάνε αμέριμνοι στα βρώμικα νερά της καθεστωτικής πολιτικής και να νιώθουν άνετοι με τις στημένες «αντιπαραθέσεις» τους, οι οποίες ήταν ο φερετζές που κάλυπτε την αποκρουστική ασχήμια της συστημικής πολιτικής ζωής. Είχαν συνηθίσει να μην έχουν υπολογίσιμο ιδεολογικό και πολιτικό αντίπαλο, που να τους ξεγυμνώνει, να τους αρνείται, να τους ξευτιλίζει.

Και ξαφνικά ήρθε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όχι βεβαίως από το πουθενά. Για 31 περίπου χρόνια επέμενε να λάμπει σαν το φως ενός κεριού μέσα στο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης σήψης και παρακμής, παρά τις όποιες δυσκολίες, αντιξοότητες και τον βρώμικο πόλεμο του ανθελληνικού κράτους. Μόνο που το φως αυτού του κεριού, το φως που εξέπεμπε η φλόγα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαινόταν από πολύ μακριά. Φαινόταν ότι είναι δυνατό και όχι θνησιγενές, καθώς είχε μια ευοίωνη προοπτική ότι θα μετατρεπόταν σε μια τεράστια πυρκαγιά με εξαγνιστικό χαρακτήρα. Αυτή η πυρκαγιά έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο και έχει πολλά παρακμιακά παράσιτα να «κάψει» στην διαδρομή της. Για πρώτη φορά, όχι μόνο στην μεταπολιτευτική Ελλάδα αλλά γενικότερα στην Νεότερη Πολιτική Ιστορία της Χώρας, υπάρχει ένα  Ιδεολογικό και Πολιτικό Κίνημα, το οποίο έκανε ένα από τα βασικά συνθήματά του, το «Εναντίον Όλων», κυρίαρχο στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Αυτό, μάλιστα, συνέβη από δύο οπτικές γωνίες. Λέγοντας, Εμείς, «Εναντίον Όλων» εννοούμε ότι κινούμαστε εναντίον ολόκληρου του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου, δεξιού και αριστερού, φιλελεύθερου και μαρξιστικού, χωρίς καμιά εξαίρεση. Από την άλλη πλευρά, ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι αυτού του πολιτικού κατεστημένου -αφήνοντας στην άκρη τις υποτιθέμενες διαφορές τους- ταυτίστηκαν για πρώτη φορά μ’ ένα συγκεκριμένο θέμα: Την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εξ ου και ο νεότευκτος όρος «συνταγματικό τόξο», στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι πτυχές της κουρδισμένης μηχανής, που ονομάζεται σύστημα. Κόμματα, κεφαλαιοκράτες, καπηλευτές των εργαζομένων και του Λαϊκού μόχθου, δημοσιοκάφροι, παρακμιακοί καλλιτέχνες ενώ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ομοφυλόφιλοι… Έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μολυνθεί από τον οιονδήποτε «ιό» του καθεστώτος  και να ενσωματωθεί, κάποια στιγμή, στον αμαρτωλό και βρώμικο κόσμο του ψευδεπίγραφου συνταγματικού τόξου. Αντιθέτως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να θεραπεύει το άρρωστο κορμί της Πατρίδος και να αποδώσει τις δέουσες ευθύνες σ’ όλους, όσοι ευθύνονται για την σημερινή οικτρή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται της Ελλάδος. Επομένως, κάθε πολιτική ενέργεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποσκοπεί ακριβώς στο να φέρουμε, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, το ζητούμενο (και ποθούμενο): Την Απελευθέρωση της Χώρας από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών τοκογλύφων, καθώς και την παραδειγματική -όσο και δίκαιη- τιμωρία κάθε εγχώριου παράγοντα, ο οποίος υπηρέτησε επί χρόνια τις έμμεσες δυνάμεις κατοχής.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η πρόσφατη πρόταση νόμου, που κατέθεσε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για την αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης και την διαφύλαξη της Εθνικής Μνήμης από κάθε σύγχρονο «γενίτσαρο», που προσβάλει ασύστολα την Ελληνική Ιστορία, τους Εθνικούς μας Ήρωες, τους πεσόντες στις μάχες, τους σφαγιασθέντες -ανά τους αιώνες- Προγόνους μας. Το Χρέος μας απέναντι στην Ιστορική Αλήθεια, την Εθνική Ασφάλεια, η Πίστη μας στην διατήρηση της σαφέστατης έννοιας του Λαού -και όχι την μετατροπή του στην αόριστη και ετερόκλητη γενικότητα του «πληθυσμού»- οι Ευθύνες μας απέναντι στις επόμενες Γενιές των Ελλήνων είναι ο αποκλειστικός γνώμονας που καθορίζει αυστηρά την Πορεία μας μέσα στον Χώρο και τον Χρόνο και όχι, φυσικά, τα γρυλίσματα των διαφόρων ανδρείκελων του καθεστώτος, οι οποίοι μέσα από την άνεση και την ασφάλεια των πολυτελών επαύλεων τους, χαρακτηρίζουν ως ρατσιστές όλους τους Έλληνες που θέλουν πίσω την Πατρίδα τους. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ