Ο Τσίπρας χάλασε τις διακοπές του για να συναντηθεί με τον Πέρες!

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012 - 21:07

Ο Τσίπρας χάλασε τις διακοπές του για να συναντηθεί με τον Πέρες!

Προ τεσσάρων μόλις ημερών, δημοσιεύτηκε η… είδηση ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, φεύγει για… διακοπές στην Κρήτη (κάποιοι επιμένουν ότι μιμείται τον αλήστου πολιτικής μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου…), συν γυναιξί και τέκνοις. Μάλιστα, οι κουτσομπολίστικες στήλες των διαφόρων blog δημοσίευσαν και ορισμένες φωτογραφίες από τις αμέριμνες στιγμές της οικογένειας Τσίπρα.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να πάει στην Κρήτη και την Τετάρτη επέστρεψε στην τσιμεντούπολη! Ποιος ο λόγος που χάλασε τις διακοπές του και μάλιστα υπό συνθήκες καύσωνα 43 βαθμών Κελσίου; Μα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του σιωνιστικού Ισραήλ, Σιμόν Πέρες! Μπορούσε να χάσει τέτοιο… κελεπούρι; Μάλιστα, η συνάντηση δεν έγινε σε «ουδέτερο» έδαφος, αλλά στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πέρες. Δηλαδή, ο «πολύς» Τσίπρας πήγε στον Πέρες!

Όπως πληροφορούμαστε, η συνάντηση κράτησε μία ολόκληρη ώρα, γεγονός που σημαίνει πως δεν ήταν καθόλου «εθιμοτυπικού» χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικού. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μάθουμε –έστω μέσες-άκρες- τι ειπώθηκε στη συνάντηση, καθώς ο… Τσε Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις εξερχόμενος του ξενοδοχείου. Επίσης, δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την συνάντηση. Προφανώς, γιατί μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και ο αρχισυνασπισμένος δε θέλει να υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις περίεργες συναναστροφές του… Καθόλου «περίεργες» για μας που ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας…