Ο τρόμος του παγκόσμιου συστήματος μπροστά σ΄ αυτό που έρχεται!

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 - 16:02

Ο τρόμος του παγκόσμιου συστήματος μπροστά σ΄ αυτό που έρχεται!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Φαίνεται πως οι 60.000 (και για άλλους 80.000) Πολωνοί εθνικιστές που διαδήλωσαν κατά την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Πολωνίας, στην πρωτεύουσα Βαρσοβία, πανικόβαλαν τους παγκόσμιους εξουσιαστές.

Αυτό φανερώνει άρθρο υπό τον τίτλο «Μερικά μαθήματα από την εθνικιστική διαδήλωση στην Πολωνία» ενός εξ’ αυτών, του BenjaminAbtan, προέδρου του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM) και συντονιστή του Δικτύου Βουλευτών ΈλιΒίζελ στην Ευρώπη. Το άρθρο αναδημοσιεύεται και από το «Βήμα»…

Στο άρθρο αυτό, ο «εκλεκτός» Abtan επισημαίνει την εθνικιστική αφύπνιση των λαών της Ευρώπης και προτείνει την αρραγή ενότητα των συστημικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση του «κοινού εχθρού». Πάρτε μια γεύση:

«Η μεγάλη διαδήλωση ευρωπαίων ακροδεξιών που συγκέντρωσε 60.000 άτομα στις 11 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία είναι ενδεικτική της κατάστασης στην Ευρώπη από πολλές απόψεις.

Πρώτον, συμβολίζει την συνεχιζόμενη άνοδο του εθνικισμού στην ήπειρο εδώ και αρκετά χρόνια. Διεισδύει σε όλες τις ηλικίες αλλά ιδίως στους νέους, κερδίζει επιρροή στις κοινωνίες και στα κόμματα και αναπτύσσεται με τρόπο όλο και πιο ακραίο…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net