Ο Θεσμός της Οικογένειας δεν θα αλλάξει για χάρη των διεθνιστών

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 - 07:28

Ο Θεσμός της Οικογένειας δεν θα αλλάξει για χάρη των διεθνιστών

«Τι πιο τίμιο και αγνό από το να προστατεύεις την οικογένεια σου, τη φυλή σου και την πατρίδα σου, αίμα - τιμή, οι πιο ιερές έννοιες σε αυτή τη ζωή. Όποιος πάει κόντρα σε αυτές, πάει κόντρα στην ίδια του τη φύση».

Η οικογένεια, είναι ένας θεμελιώδης κοινωνικός θεσμός που συνιστά τον πρώτο χώρο ύπαρξης του ανθρώπου. Είναι η πρώτη και μικρότερη μορφή κοινωνικής οργάνωσης και συμβίωσης των ανθρώπων. Προσφέρει απαραίτητα στοιχεία για την ισορροπημένη ανάπτυξη του ατόμου και την κοινωνική του εξέλιξη. Καλλιεργεί την αίσθηση ασφάλειας, στοργής, γαλήνης και αγάπης. Ενδυναμώνει τη συλλογικότητα, τη συνεργασία, την ανάληψη ευθυνών και την τήρηση κανόνων. Είναι χώρος μάθησης, πνευματικής αναζήτησης, προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων, διαλόγου και διεύρυνσης των νοητικών οριζόντων. Φορέας ηθικής διάπλασης με τη μετάδοση ηθικών αξιών, όπως η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη, η αλήθεια. Η οικογένεια θα έπρεπε να προσφέρει συντήρηση και διαιώνιση ηθών, εθίμων, παραδόσεων, ενίσχυση φιλοπατρίας και εθνικού φρονήματος, να προωθεί την ανεκτικότητα και τον σεβασμό στο διαφορετικό είτε απέναντι σε άτομα είτε απέναντι σε λαούς σφυρηλατώντας ταυτόχρονα την εθνικιστική συνείδηση στο πλαίσιο των σημερινών πολυπολυτισμικών κοινωνιών που έχουν μοναδικό σκοπό να την αφανίσουν.

Ζούμε σε μια εποχή μεταβολών. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τρομακτικές αλλαγές στη δομή της οικογένειας και στο ρόλο της μητέρας και του πατέρα, αντίστοιχα. Η παλιά γνωστή μορφή της εκτεταμένης οικογένειας δεν είναι πια ο κανόνας. Οι αξίες και τα ιδανικά έχουν αντικατασταθεί με υλικά αγαθά. Υπάρχουν γονείς ίδιου φύλου με αποτέλεσμα να συγχέονται οι ρόλοι μέσα στο σπίτι. Η παιδεία (δια)φθείρεται καθημερινά όλο και περισσότερο και τα ΜΜΕ προσφέρουν πλύση εγκεφάλου 24/7. Η σημερινή οικογένεια βρίσκεται εν μέσω κρίσης και ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης της είναι καλλιεργόντας εθνική συνείδηση. Μόνο έτσι η οικογένεια ως θεσμός θα επιζήσει και δεν θα κλονιστεί περαιτέρω. Δεν θα αλλάξει μορφή και θα καταφέρει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Και αυτό γιατί είναι αναντικατάστατη στον τομέα της αγωγής, στη συναισθηματική κάλυψη και την ηθική επένδυση των παιδιών. Άνθρωπος μεγαλωμένος σ’ ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, σημαίνει άνθρωπος δίχως ανασφάλειες, επιθετικότητες, συμπλέγματα και απωθημένα. Εγγύηση για αυριανές υγιείς εθνικιστικές κοινωνίες.

Αντεπίθεση