Ο θαυμαστής του Μάο και του σφαγέα Βελουχιώτη να μην μιλά για βανδάλους...

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 17:35

Ο θαυμαστής του Μάο και του σφαγέα Βελουχιώτη να μην μιλά για βανδάλους...

Σε ένα ακόμα παραλήρημα κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις σε όλη την Χώρα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Ευρισκόμενος σε δεινή θέση μετά τον ξεσηκωμό της αφυπνισμένης Ελληνικής Νεολαίας ενάντια στις εθνομηδενιστικές πολιτικές και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε χυδαία, υβριστική και συκοφαντική επίθεση κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα το ότι τα σχολεία μας μολύνονται από το δηλητήριο του φασισμού και της ακροδεξιάς... Όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε καταλήψεις που υποκίνησε η ακροδεξιά, να κάτσουν και να μελετήσουν την ιστορία της πατρίδας μας. Να δουν: Ποιος στο όνομα της πατρίδας, συνεργάστηκε με τον κατακτητή. Ποιος στο όνομα της πατρίδας, έκανε την Ελλάδα κρανίου τόπο με ξερονήσια και βασανιστήρια. Να δουν ποιοι στο όνομα της πατρίδας πρόδωσαν την Κύπρο; Για να καταλάβουν ποιοι σήμερα στο όνομα της πατρίδας, θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια και το μίσος απέναντι σε γειτονικούς λαούς".

Το θράσος περισσεύει στον παλιό κνίτη, πάντα εθνομηδενιστή και νυν πιστό υπάκουο των αμερικανικών συμφερόντων Τσίπρα. Μιλά για βανδάλους, διχόνοια και μίσος αυτός που θαυμάζει τον εγκληματία Μάο και αποτίει φόρο τιμής στον αρχισφαγέα Βελουχιώτη.

Μιλά για πατριδοκαπηλία (;) αυτός που με την υπογραφή του στις Πρέσπες έκανε πράξη τους διαχρονικούς ύπουλους σχεδιασμούς των κομμουνιστών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Καλύτερα να μην μιλά, γιατί η Ιστορία τον έχει πια ξεπεράσει!

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αριστεροί μαθητές τέλος! Τώρα για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ