Ο Συναγωνιστής Λάμπρος Φουντούλης στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 10:56

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου «Εθνικιστική Φωνή» μίλησε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης αναφορικά με όλα τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα.

Αρχικά ο συναγωνιστής Φουντούλης αναφέρθηκε στο έργο της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο, στις εκατοντάδες ομιλίες και παρεμβάσεις αλλά και στον φόβο των διεθνών τοκογλύφων για την άνοδο των Εθνικιστικών δυνάμεων.

Σχετικά με την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις, κατήγγειλε τις διαχρονικά της κυβερνήσεις της χώρας που έχουν αφήσει την ελληνική μειονότητα στις ανθελληνικές ορέξεις των αλβανών και του Ράμα.

Όσο αφορά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε πως όχι μόνο δε σταματά τις αλυτρωτικές βλέψεις των σκοπιανών αλλά με τις υπογραφές Τσίπρα-Κοτζιά και την συνενοχή του Καμμένου θα συνεχιστούν ακόμα πιο εντατικά όπως ήδη συμβαίνει με διάφορες οργανώσεις που προσπαθούν με την δημιουργία φροντιστηρίων να διδάξουν την «μακεδονική γλώσσα».

Κλείνοντας τόνισε πως  είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε των αγώνα των Ηρώων του Έθνους και μην παραδώσουμε την Ελλάδα στα παιδιά μας ούτε ένα χιλιοστό λιγότερη από αυτή που παραλάβαμε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αγώνες της ελληνικής νεολαίας για πατρίδα και ελευθερία.