Ο Στηβ Γιατζόγλου στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» - Βίντεο

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 11:47

Στην διαδικτυακή εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και τον Γιώργο Ρεντετάκο μίλησε ο διεθνής αθλητής και προπονητής καλαθοσφαίρισης, Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τα βήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και οδηγεί την χώρα στον κατήφορο.

Όσον αφορά τα εθνικά ζητήματα, ο γνωστός αθλητής χαρακτήρισε την συμφωνία των Πρεσπών ως μαχαιριά για τον Ελληνικό Λαό και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβε υπόψιν του ούτε την λαϊκή βούληση ούτε το εθνικό συμφέρον.

Όσο δε αφορά τόσο την Βόρειο Ήπειρο με την δολοφονία Κατσίφα, όσο και την περίφημη «ελληνοτουρκική φιλία» διεμήνυσε ότι η συνεχής υποχωρητικότητα θέτει βόμβα στην εθνική μας κυριαρχία.

Μάλιστα, ανέφερε και την προσωπική του εμπειρία από την "φιλία" μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους τούρκους να ασχημονούν κατά την διάρκεια του Εθνικού μας Ύμνου και να προσβάλλουν το Εθνόσημο και με τον ίδιο, έχοντας καταγωγή από την Μικρά Ασία, να ανταποδίδει.

Τέλος, όσον αφορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ο Στηβ Γιατζόγλου χαρακτήρισε τον Αρχηγό "παλληκάρι" και την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία γραμμή Άμυνας για την Πατρίδα μας.