O όρος “Μακεδονία” για το κατασκευασμένο κρατίδιο των Σκοπίων θέτει τα θεμέλια ακρωτηριασμού της Ελλάδας

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 10:00

O όρος “Μακεδονία” για το κατασκευασμένο κρατίδιο των Σκοπίων θέτει τα θεμέλια ακρωτηριασμού της Ελλάδας

Η κυβέρνηση και το συνταγματικό τόξο είναι πλέον προφανές ότι έχουν αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων, κάτι που ισοδυναμεί με αλλοίωση της ιστορίας μας που γράφτηκε με αίμα και υποκατάσταση αυτής με παζάρια λαμογιών του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού, νατοϊκών χαφιέδων, πρώην ιδεολογικών υπευθύνων του ΚΚΕ και διακινητών μαύρου χρήματος.  ΝΑΤΟ, Αλβανία, Τουρκία, Σκόπια υποσκάπτουν μεθοδικά, συστηματικά, με συνέπεια  και με στρατηγικό βάθος τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εθνική μας ανεξαρτησία και εμπλέκονται σε έναν γεωπολιτικό αρμαγγεδώνα που έχει ως στόχο τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, την ίδια ώρα που η εγχώρια πολιτική νομενκλατούρα υποτιμά σε βαθμό εγκληματικό, υποτιμητικό και προσβλητικό τα όσια και ιερά του ελληνικού έθνους.

Το τελευταίο διάστημα με εντολή του ΝΑΤΟ οι σλάβοι που κυβερνούν στα Σκόπια σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση των Αθηνών προώθησαν με εντατικούς ρυθμούς την λύση του ζητήματος σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, μια λύση που είναι βέβαιο ότι συμπεριλαμβάνει στην ονομασία του κατασκευασμένου κρατιδίου τον όρο "Μακεδονία". Είναι προφανές ότι το ΝΑΤΟ, η ηγεσία των Σκοπίων και κάποιοι προδότες στην Αθήνα στήνουν μια κατάσταση με βάση τα συμφέροντα των αφεντικών τους που εδρεύουν στο σιωνιστικό «deep state» της Ουάσιγκτον.

Για αυτούς που αμφισβητούν τον καθοριστικό σιωνιστικό δάκτυλο στο «μακεδονικό ζήτημα» αναφέρουμε πολύ σύντομα τα εξής:

Το «ζήτημα» το θεμελίωσε ο Ιωσήφ Μπροζ (γνωστός και ως Τίτο) που ίδρυσε στο πλαίσιο του ομόσπονδου κράτους της Γιουγκοσλαβίας την δημοκρατία με το όνομα "Μακεδονία", κάτι για το οποίο ουσιαστικά ποτέ δεν αντέδρασε η ελληνική διπλωματία και το ελληνικό κράτος. Μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στην οποία πρωτοστάτησαν οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η εξωτερική πολιτική της Ουάσιγκτον εδραίωσε διπλωματικά και στρατηγικά τα Σκόπια και απέτρεψε την διάλυση αυτού του ψευδοκράτους, με εκφραστή και πρωταγωνιστή αυτής της πολιτικής την τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ.

Το κατασκευασμένο κρατίδιο, με το αμφισβητούμενο διεθνώς από όλους τους επιστήμονες όνομα, σχεδίασε μια τεράστια και πολυδάπανη παγκόσμια προπαγανδιστική προσπάθεια κατοχύρωσης του ονόματος Μακεδονία με κύριο χορηγό τον διαβόητο Τζορτζ Σόρος. Ο Σόρος είχε συμπαραστάτη τον ανώτατο αξιωματούχο του National Security Council  των ΗΠΑ  Έλιοτ Άμπραμς και τον υφυπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Φριντ, ο οποίος ανακάλυψε «μακεδονικό» έθνος και «μακεδονική» γλώσσα. Βεβαίως δεν θα ξεχάσουμε να αναφέρουμε σε όλο αυτό το σύμπλεγμα τον «διαπραγματευτή» μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για την ονομασία Μάθιου Νίμιτς του οποίου όλες οι προτάσεις είναι εξόχως φιλοσκοπιανές και τον δημιουργό-εμπνευστή του «μακεδονικού ζητήματος» που δεν είναι άλλος από τον ιδρυτή του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια, ο οποίος έθεσε θέμα μακεδονικής αυτονομίας από τότε που διαλύθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Τι κοινό έχουν ο Τίτο, η Ολμπράιτ, ο Σόρος, ο Άμπραμς, ο Φριντ, ο Νίμιτς και ο Μπεναρόγια; Ποιο κοινό κέντρο εξουσίας τους κατευθύνει; Είναι όλοι τους ενταγμένοι στο διεθνές σιωνιστικό ιμπεριαλιστικό σύστημα. Τι ιδιαίτερη σχέση έχει με όλους αυτούς ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, με σπουδές στην Ανατολική Γερμανία, πρώην ανώτατο στέλεχος του ΚΚΕ, σύμβουλος του Θ. Πάγκαλου και Γ. Παπανδρέου στο ίδιο υπουργείο και παρασημοφορηθείς πρόσφατα στην Νέα Υόρκη από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο;  

Οι Σιωνιστές διαθέτοντας ανδρείκελα και υποστηρικτές στην Αθήνα, ανδρείκελα και υποστηρικτές που είναι απόγονοι και επίγονοι των σταλινικών εγκληματιών του συμμοριτοπολέμου, οδηγούν την Ελλάδα σε ακρωτηριασμό, ακρωτηριασμό εδαφικό και πολιτισμικό. Εδαφικό διότι το όνομα θα συνδεθεί με εδαφικές αξιώσεις σε περιοχές της Ελλάδας οι οποίες εδώ και τρεις χιλιετίες διατηρούν ελληνική εθνική συνείδηση, πολιτισμικό διότι η Μακεδονία είναι μέρος του πολιτισμού της Ελλάδας, είναι η συνεκτική της «ουσία». Ο απώτερος στόχος των Σιωνιστών είναι ο πολιτισμικός αφοπλισμός της Ελλάδας, αφοπλισμός που θα επιφέρει αργά ή γρήγορα τον διαμελισμό και την συρρίκνωση της Ελλάδας στα σύνορα πριν τους Βαλκανικούς Πολέμους, αφού ήδη αμφισβητούνται από τους Τούρκους και Αλβανούς το Αιγαίο, η Θράκη, η Ήπειρος και η Κύπρος, και τον πλήρη νεοταξίτικο έλεγχο σε εκείνο το κομμάτι που θα απομείνει.

Οι Ανθέλληνες του εξωτερικού και εσωτερικού προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό σχετικά με την αποδοχή του όρου «Μακεδονία» για το κατασκευασμένο κράτος των Σκοπίων, σε ένα λαό που έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του, την περηφάνια του, τον προσανατολισμό και το φρόνημα του, με στόχο να υλοποιηθούν τα προαποφασισθέντα από το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον. Στα σχέδια αυτά συνεργεί το διεφθαρμένο και εκβιάσιμο συνταγματικό τόξο με προεξάρχουσα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σκοπός όλων αυτών είναι να μεταβληθούν οι Έλληνες σε υποτελείς των συμφερόντων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του στρατιωτικού της βραχίονα που είναι το ΝΑΤΟ και να επιτρέψουν τον ακρωτηριασμό της Πατρίδας από τους ρατσιστές Τούρκους, Αλβανούς και Σκοπιανούς.

Οι Έλληνες στο σύνολο τους και πριν συμπράξουν σε εθνικές περιπέτειες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα ουσιαστικά αυτοτραματίζεται εάν στην ονομασία των Σκοπίων υπάρξει ο όρος "Μακεδονία". Η Ελλάδα δεν πρέπει να ικανοποιήσει το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον, τους νατοϊκούς χαφιέδες, τους εγκληματίες του συμμοριτοπολέμου και τους προδότες επιγόνους και απογόνους αυτών. Για τον λόγο αυτό επιβάλλεται η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού προς αποτροπή της εθνικής καταστροφής στην οποία μας οδηγεί μετά βεβαιότητας η κυβέρνηση υποτέλειας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι ραγιάδες του συνταγματικού τόξου.  

Γ. Λιναρδής